NEBUNIA SI SPUNEREA JUSTITIEI NOASTRE LA CHEREMUL PENALILOR

 

Nebunia si supunerea penalilor asupra sistemului judiciar din Romania a devenit o afacere politica foarte profitabila. Coruptia publica a ucis cel mai mult partidele politice democratice din sistemul politic al Romaniei. Sluga penalilor de toate culorile politice si care acum a distrus cel mai mare partid politic din Romania prin viteaza g2/47, care a spus ca in schimb desemnarea personalitatea ordonatei de urgenta al guvernului, ar trebuie sa rupa in doua cel mai frumos partid politic la televizor. Guvernul PSD-ALDE a distrus cel mai bine propriul lor partid care se se pretindea ca ar fi cel mai de lux partid politic de la 1957. De circa 28 de ani, Romania este violata si trimisa sa se prostitueze pe fata si pe sapte, astfel incat a ajuns ca aceasta tara sa fie condusa de toti violatorii si vanzatorii de tara insa nu au facut de loc lucruri bune, pentru ca de doi ani cel mai mare partid politica isi bate joc prin schimbarea Guvernelor penale cu cele mai lipsit program/proiect de guvernare pentru o tara care nu prea mai are de loc resurse umane, financiare si nu numai.

Guvernul PSD 2, sa se rupa in mai multe noi partide politice mai mici. Romania nu are de loc satnga romaneasca asa cum ar trebui sa vina din introducerea Stiintei Politice. Astfel, liderii penali de azi de la guvernarea personalizata, a creat ideea ca sunt liderii ai stangii din Romania. Pentru o afacere politica tot mai mica, a resusit sa distribuie forta politica in mai multe tabere politice, lipsa de biopolitica si eugenia guvernarii majoritatii parlamentare, care livreaza tot mai mult ce este penibilul in propria lor guvernare.

Nu exista puterii politice mai oculte si toxice la varful tarii din 2016 pentru 2018, care incepe sa danseze cu dosarele penale pe masa guvernului, fiind altarul penalilor de lux si care protesteaza impotriva sistemului judiciar si care nu lasa pe judecatorii si procurorii sa respecte statul de drept al Romaniei Marii. Nu exista de loc Justitiei Sociala si statul perstatiilor serviciilor publice pentru onorarea promisiunilor electorale , astfel clanurile politice care au pus mana pe putere in mod periculos, cu tomoarea boala bugetarilor si cea mai mare clasa a penalilor au contribuit la eradicarea politicilor publice sa nu fie bunuri si obiecte administrative teritoriale.

Dezvoltarea statului de drept a fost o boxa de la statul paralel din plic, pentru ca un stat de drept din Uniunii Europene sa nu fie in serviciul public., trebuie reclamant ca sistemul judiciar sa fie lasat sa guverneze si sa fie independentei justitiei la factorul judiciar, trebuie sa marile dosare penale cu oamenii de afaceri starini si politicienii de la puterea lor politic sa fie scoase la lumina astfel incat sa mai reduca din abuzurile politice care nu sunt de loc democratice si reducerea democratiei si democratiei. Programul de guvernare ale oalelor penale, au fost axat de la bun inceput, pe manipulare, lipsa de credite politice reale, si nerespectarea contractului social, spre contractul politic, care nu ar fi de loc  modernizat la anul 2018.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !