NE VINDEM RELIGIA SA DEVENIM SLUGII IN FATA SCLAVIEI MODERNE

Il isultam si vrem SI il blestemam pe P.F.P.Danile, sa devenim slugii in fata altor fete bisericeste, de fapt am vazut cum a fost interpetata venirea unui om de la alta cultura si politica religiasa in Romania.

Voi ataca in plin pe milioane de romani care isi vand relgia pentru a fi la guvernare o haita de vita si de porcii, care ne vand in fiecare zi cu zi, milioane de avorturi si suflete ne vinovate la alte ritualuri religioase si nu numia. Vizia unui om oarecare a fost vazuta ca fiind Dumnezeu lor pe pamant, nu pentru a pune sub semntul intrebarii, ca Biserica Ortodoxa de la marea schisma din 1504, se afla intro criza de moralitate si mai ales de indentitate crestina. In Romania a fost un Papa in mai multe zone ale tarii care lumea a laudat venirea lui prin trecerea la alt cult religisos.

Toata presa ne intoxica cu venirea lui Papa in Romania, unde sunt milioane de sclavii la munca in diaspora si nu au de loc locuri de munca si un nivel de trai decent. Romania este a tara a Macii Domnului dar slgiile din politica central centru dreapta a depasit orice limita. A venit pe banii Romanilor in Romania si nu pe banii de la partidele politice ce sunt doar ele la guvernare. Prim lovitura a inceput cu campania electorala ca avenit pentru alegerile europene, nu are nicio treaba cu alegerile politice. Romania, doreste spitale , la nivel de declaratii si puncte electorale? Romania doreste locuri de munca mai bune si decente, nu la nivel de lupte politice intre PSD-PNL-USR, si alte partide politice. Prima lovitura data Bisericii Ortodoxe este venirea Papei si predarea orelor de religie in Blaj, unde e centrul roman-catolic.


Prima data ati inceput campania impotriva Bisericii Ortodoxe Romane cu slogane „vrem spitale, nu catedrale”. Acum nu mai vreti? O campanie de a denigra Catedrala Mantuirii Neamului! Nu aveam voie sa avem asa catedrala? Unde sunt toti eroii neamului nostru. Trebuie sa ne dispara si religia?
Cine plateste paza, masinile? Din banii poporului? Stie cineva cat ne costa aceasta vizita a Papei in Romania?

Noi suntem crestini ortodocsi si asa o sa ramanem!

Papa in 2014. “Singurul lucru pe care il doreste Biserica catolica si ceea ce incerc si eu ca episcop al Romei… este unitatea cu bisericile ortodoxe”, a afirmat suveranul pontif intr-un mesaj citit in prezenta patriarhului ecumenic de Constantinopol, Bartolomeu I, cel mai prestigios demnitar ortodox.

Fratilor, nu va uitati religia crestin ortodoxa! Este unica care ne-a tinut uniti (poporul roman) si inca ne mai tine uniti. Luati exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preotii ortodoxi sa se roage cu Papa! Nu va lasati manipulati de campania (electorala) agresiva care se face pe toate posturile TV. Acum, si religia noastra nu e buna?

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro