MULŢI OAMENI SUNT ÎMPOTRIVA LOR ŞI SE VÂND PE NIMIC

Oamenii de care trebuie să te temi nu sunt cei care au păreri diferite de ale tale, ci de cei ce sunt prea laşi ca să îţi spun lucrurile pe nume. Viaţa este ca o ora de matematică, adună, scădem, înmulţim, împărţim sau greşim. Când realizăm ca am greşit, am vrea să corectăm, să o luăm de la capăt, deoarece nu mai avem timp şi ieşim din viaţă.

 

Minciunea e un bulgăr de zăpadă ce devine cu atât mai mare cu cât este rostogolit mai mult. Atât timp cât îl ai pe Dumnezeu în suflet, nu eşti niciodată singur. O afacere care produce doar bani este o afacere fără valoare din toate punctele de vedere uman. Toate cuvintele tale să fie cuvinte care ar putea să constituie o rugăciune.

 

Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenţa. Bunătatea şi credincioşia se întâlnesc, dreptatea şi pace se sărută. Dacă Dumnezeu iartă, este timpul ca şi noi să uităm. Dumnezeu ne părăseşte uneori, sfinţii nu sunt ascultaţi, dar iubirea de mâna întoarce asprimea dreptăţii lui Dumnezeu din nou în iubire. Fericirea nu e cantitatea de bani pe care o ai, ci clipele petrecut alături de cei dragi ţie.

 

 

Nu judeca deloc asupra pe cel care se află în ispitele, ci mângăie-L aşa precum tu însuşi ai vrea să fii mângâiat. Răul poate să-l facă oricine, cât de mare ar fi. Bine însă, e numai pentru sufletele tari şi firile călite. Nu te teme de oamenii cu fără minte, deoarece Dumnezeu va fi pentru tine. Cărarea împărăţiriei, va fi bolile de urma păcatelor. Eu sunt norocos, prin a fi binecuvântat.

 

Toţi ce ştiu duşmanii despre tine au aflat de la prietenii tăi. Dacă eşti păcătos, întră în biserică pentru a-ţi mărturisi păcatele. Dacă eşti drept, intră ca să nu-ţi pierzi dreptatea. Când te vei gândi bine cine-i Hristos, ce şi pentru ce şi pentru cine a suferit grozavul chin şi necinste vei primi o mare mângâiere în necaz.

 

Pe picioarele tale vezi de ce eşti în stare tu în viaţă, iar pe genunchi vei vedea de ce e în stare Dumnezeu. Dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul. Dumnezeu este puterea mea. Nu ne tragem din maimuţă, doar ne îndreptăm cu paşi repezi spre asta. Dumnezeu are un motiv pentru care permite ca unele lucruri să se întâmple. Poate nu vom înţelege niciodată înţelepciunea lui, dar trebuie pur şi simplu să ne încredem în voinţa Domnului.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.