MULTĂ MUNCĂ POLITICĂ ARE NEVOIE ROMÂNIA

Este nevoie de o astfel de politică în România, la actualul regim politic de la guvernare de nimic şi care crede că are milioane de voturi la alegerilor electorale din noiembrie 2014. Guvernul Ponta 3, a adus în zona economiei şi sociale, milioane de probleme solide, care trebuie rezolvate de clasa politică, prin oprirea României din nou în recesiune economică, din partea programului sau de guvernare şi adoptat de Parlament, prin cea mai slabă majoritate parlamentară din punctul de vedere al politicii economice şi sociale.

Partidele de la guvernare, cred că fac mai mult în această perioadă în politica naţională, cu noi milioane de probleme financiare, la alegerilor prezidenţiale. Scena politică din România, s-a încălzit de baronii de la partidele private din guvernare proprii, care sunt foarte mult împotriva României şi nu lucrează la reducerii de noi crize financiare şi sociale, din clubul Uniunii Europene.

 

În primul tur de la alegerilor prezidenţiale din toamnă din anul 2014, se confirma prăbuşirea pesedeului şi care se va rupe în două, pentru alegerile din toamnă, cu un scor electoral de sub 30 la sută. Alte partide de centru-dreapta, care reprezintă o nouă alternativă politică pentru viitorul preşedinte al României, cu fără organizarea de alegeri anticipate, aşa cum prevede oferta politică din partea partidelor private de la ciolane de lux. Miscarea Populară este pe un drum de putere politică, adică se află pe strada partidelor politice, care vor avea milioane de voturi, la cele mai importante alegeri din România.

 

Pentru partidele de centru-dreapta, vor fi cu siguranţă milioane marii de voturi, de peste 5 milioane de alegătorii, dar pentru partidele de la ciolane de lux, sub doua milioane de voturi, deoarece au băgat tara din nou în cea mai dură şi severă criza financiară, care se va vede, după trecerea alegerilor prezidenţiale, cu un guvern cu noi taxe şi impozite tot mai mari decât puterea economică ale peste 18 milioane de românii cu drept de vot.

 

 

Guvernarea Ponta 3, prevede o guvernare slabă din punctul de vedere economic şi social, atât în ce se ridică nivelul investiţiilor străine, care sunt reduse cu peste 30 la sută, atragerea banilor europeni, în scădere cu peste 45 la sută, din cauza lipsei de proiect de dezvoltare economică şi socială, în anul respectiv, astfel încât cel mai mare partid politic, aşa cum se declară în zona mass-media este tot mai mic în zona de guvernare, deoarece are acum rebuturi politice în procesul de guvernare economică.

 

România este în recesiune, din cauza guvernului ponta 3, potrivit programului sau de guvernare acceptat de Parlament, cu indexării poverii fiscale în cadrul economiei private, şi cu fără programe alternative privind combaterea măsurilor de austeritate, care sunt programate pentru anul viitor, de către noul guvern, care are faliment în creştere economică şi socială.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro