MINCIUNA UCIDE SI NU CORUPTIA UCIDE ROMANIA

 

Guma de mestecata care distruge rasa umana de la guvernare acum in Romania, a lansat si a promovat in arena politica interna, numai actorii cu probleme grave, de moralitate si cu guvernele Statele mai mici Paralele in aceasta insula tara din cadrul Uniunii Europene . PSD-care este numai pentru actorii penali de stil Dragnea si alte bomboane penale, au declarat ca sunt la guvernare sa prezinta ce nu se poate face nimic din aceasta tara. Pentru PSD si toate guvernele PSD, referitor la principiul egalitatea de sanse si dezvoltarea resurselor umane de inalta calitate cu fara carent de partid, in ministerele publice din Romania, nu exista in prezent. Exista ca toate functiile publice sa fie politizate prin clientii si creierii functii speciale la persoanele care cotizeaza miliarde de euro in bugetul partidelor politice.

Este cele mai stufos, Guvern si care diversitatea penalelor si care minciuna este un slogan politic si care ucide in fiecare zi de zi, toate comisiile parlamentare care vaneaza cai penalii si care nu produc nimic si nu ofera legitimitate centrala, au rupt contractul recent cu electoratul de ce, pentru ca fac tot felul de comisii parlamentare crunte pentru puterea Statelor Paralele. Un astfel de proiect cum este conduse comisiile din Parlament, cu proiecte stupide si care vina tot felul de gogosi promise de guvernele PSD alte impotriva noile guverne care vor mai fi.

 

Totodat, nu mai au se sa faca, cand economia Romaniei are numai praf si nu produce nimic. Preturile in piata publica sunt tot mai de lux, iar milioane de venituri la salariul mediu pe tara nu a scazut si a ramasa la nivelul anului 1989. Criza economica, si criza politica produce tot mai grave efecte, cu un Guvern al crizelor economice, si un Parlament al crizelor sociale, fata exact de crimele comuniste din Uniunea Europeana. Ne-au promis un Program de guvernare decent, si este cel mai periculos program politic periculos, care distruge toate satele romanesti, nu mai exista capital de resurse umane, iar oferta locurilor de munca, reprezinta de fapt, lipsa de performanta si crestere de calitatea locurilor de munca in domeniul public si cel privat.

Este o guvernare care este pentru a fi tot timpul la campania afacerilor de coruptiei si noi contracte publice prin cresterea poverilor fiscale, mai grav nu mai vor sa aiba pentru milioane de romani taxe si impozite mai mici si vor locuri de munca pentru promovarea sclaviei comerciale. Nu se face nimic si doar se pretinde a fi un stat europeana.

Cresterea nivelului de tari al romanilor este mai  dramatic, preturile au expllodat, iar Guvernul Dancila nu intervine pe piata ecnomica interna, are institutii publici si se ocupa cu lucruri foarte marunte, iar cretserea economica in anul 2018, nu exista, asa cum in anul 2017, era la Programul de guvernare 7 la suta, iar astazi, milioane de romnai sunt in cea mai severa criza financiara din cauza tuturo guvernelor penale si ale Statului Paralel, care lumea voteaza pentru un guvern sa munceasca, iar clasa politica, produce Guverne oculte si pline de boala penalilor. Au promis milioane de kilometri de autostrada, si milioane de locuri de munca, in schimba sunt milioane de locuri de munca la negru, cu fata platat serviciilor medicale si asiguarilor sociale. Nu sunt de loc spitale regionale si crese si aziluri pentru batrani, nu sunt de loc scolii si internet gratuiti, in spatiul public, asa cum prevede toate Tratatele de aderare ale Romaniei la Uniunea European.

Autostrada expres ale penalilor care sa vina din nou la guverne prin alte guverne de modele PSD, au facut trafic de evaziune fiscala cu fondurile europene, la magistrala Drumul Taberii 4 si 5, si la metro de la Otopeni, s-au topit miliarde de euro, pentru a stopa lucrarile de infrastructura . Guvernul si colaitia majoritatea penalilor din Parlamentul maimutelor si vedetele vip penale la numai contracte grase cu Statul Roman, au mai furat si alte miliarde de euro, din bani de taxe si impozitele de romanii, astfel incat sa nu exista de loc proiectele dezvoltare cu fondurile europene si in anul 2019. Romanai nu are nicio oferta politic acum serioasa.S-au promis foarte multe la schimba se vede ca avem numai promisiuni electorale gratis, oferite prin intermediul canalelor de mass-media. O guverne mai slaba care vor sa produc o guvernare si mai lipsita de capacitatea politica si economica de guvernare.

Un minister al fondurilor penale si cu jocuri politice meschine ar rescrie alt program de guvernare pentru toti penalilor si penali din Adunarea Penalilor de lux. Nu exista de loc autoastrazi, caii ferate nu sunt, mijlocul de transport in comun la vremea anilor 1900, milioane de romani cu zero venituri din nou, taxele tot mai scumpe si lipsa de respect al Drepturilor Omului.

Parlamentul OUG 17/20017, a ramas in picioare, cu o opozitie pasiva si care are iluzii care vine la puterii absolute cand isi rupe gatul Guvernul care produce alte guverne tot mai impotriva Romaniei, ai care a stere prezentul al de Guvern democratic, Partid la guvernare democratic si Program de guvernare serios si democratic de la firul ierbii .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !