MILIOANE DE ROMANII AU IESIT DIN NOU IN STRADA IN ROMANIA

 

Milioane de românii cu drept de vot, au ieşit din nou în stradă în Romania, la mitinguri pentru democraţie şi alegeri corecte şi păstrarea votului universal, având în vedere ca potrivit ultimelor sondaje de opiniei publice la alegerile din 16 noiembrie 2014, cei doi candidati sunt la egali în preferinţele românilor din România şi din diaspora. În diaspora, peste 3 milioane de românii cu drept de vot, sunt la muncă peste hotare şi vor vota cu partidele care sunt pentru creerea de locuri de muncă, pentru românii din ţara.

 

Milioane de romanii tinerii care votează împotriva lui Victor Ponta 3, la cea mai înaltă functie ale statului român, au ieșit din nou în strada pentru a atrage un semnal, ca democratia lui Klaus Johannis va fi infinită, iar democratia lui Victor Ponta este dictatură comunistă şi care se manifestă prin programele de promovare în corupţie şi sărăcie,   si care îi  condamnă pe oamenii să fie mai săraci de cât sunt ei în realitate. De azi, România are cea mai puternică voce şi care se manifestă în stradă în Cluj, Timișoara, Arad, Sibiu, București, Iași, Constanța, Brașov sau Târgoviște. Pentru că fiecare vot al României este un român şi votul nu este de vânzare. Pentru că avem două Românii și o dispora. Deoarece românii nu isi vând tara lor mama şi tată, pe cresterea corupţie şi sclaviei severă. Resemnarea României ca o voce puternică pe toate meleagurile politice internationale, prevede o politică resemnată din jos şi în sus, si nu guvernarea ciolanelor de lux, si anti-populare. Pentru că diseminarea, în scop electoral, de mesaje antisemite și șovine nu poate dezmembra o națiune. Pentru că românii nu îi pot ierta pe cei care le sfârtecă țara doar pentru a-și consolida dominația. Pentru că românii refuză să se întoarcă în adâncul abisal al cruzimii autoritarismului comunist al partidului-stat.

 

România are românii de treabă şi care se implică în modernizarea statului român, fie cu combaterea regimurilor politice de la guvernarea şi politică actuală sau fie dezvoltării şi cresterii reprezentative, participativă ale meselor de românii, pentru o politică clasică sau un nou Guvern mixt. Deci, Românii are Forta şi Credintă pentru România, de care nu credea regimul Ponta 3, cu toata clientela lui în politică de partid, şi cu clientii politicii care sunt cu dosare penale, pe perioadă nedeterminată. Victor Ponta pierde alegerile de duminică, pentru că el si-a programat cel mai mare eşec politic, prin lansarea măsurilor anti populare şi guvernarea ciolanelor de lux, ne mai având criza mondială, şi având un cadru economic care permitea să generarea milioane de locuri de muncă de care are nevoie România pentru Românii de peste 25 de anii., prin dezvoltarea economică. Cine merge la vot, şi votul nu se vinde si este dreptul fundamental al românilor şi către puterea lui politică, este un soldat credincios şi loial fata de tara lui mama şi tata. Hai România la Victorie pentru toti românii din aceasta tara frumosă şi plină de puterea lui Dumnezeu.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro