MILIOANE DE ROMANI PLECA IN CONTINUARE DIN ROMANIA

 

 

Milioane de romani pleca in continuare din Romania, din cauza cele mai mare focar de elite penale si cu guvernele lor ultra penale si care guverneaza in fiecare zi impotriva tuturor tinerilor cu 16 ani si 39 de ani. De cand a venit ciuma politica si gripa porcilor penalilor la guvernare acesta tara a mai pierdut inca 2 milioane de romani, in numai 2 ani. Coalitia penalilor si scroafelor si vitelor penale au instalat cea mai grea si severa ciuma si pauperizarii populatiei in acest fel unde promitea ca numai curge mierge si lapte pe gratis, iar protestele impotriva tuturor partidelor erau la fara numar.   Romania este o victima a tuturor partidelor penale de numai 30 de ani, si care pierde in fiecare an cu protestele anti-psd-ului si alte ciume galbene peste 10 milioane de romani. Numai din anul 2007, cand Romania a fost adoptata de catre Uniunea Europeana. a pierdu cele mai multe milioane de romani si care majoritatea lor fiind foarte destul active si cu studii superioare , astfel incat numai in 15 ani, o tara a devenit sa aiba cele mai multe milioane de probleme si foarte severe.

Evenimentele consumate de catre coalitia vitelor si porcinelor devine o tara in toate felurile se clocoteste la guvernare cu cea mai grava criza democgrafica. Ne avand de loc copiii noi, iar creatorii de copiii sunt tot mai ptin, la 1000 de tineri, daca produc cate 5 la suta, din cifra de mai sus, iar Guvernul PSD -alde se lauda in piata publica cu cea mai mare prosperitate si miliarde de euro si case sociale si milioane de noi locuri de munca, care sunt tot mai ieftine si ne tarifare de servicii sociale si securitate in sanatatea individului la locul de munca.
Majoritatea romanilor voteaza tote Guvernele psd sa distruga si mai mult si sa vanda toate resursele naturale si resurselor umane la mare lor realizare adica guvernarea vitelor si porcinelor in gripa de pasta in pauperizarii ciumelor rosiei la guvernarea clantelor uz/ vite  

Milioane de tinerii nu au d eloc locuri de munca in anul 2018, iar Guvernul nu asigura de loc realizarea proiectelor regionale si de coeziune din fondurilor europene, pentru crearea de noi locuri de munca in data, de buna calitate si sigure. Majoritatea romanilor care inca mai pleca din tara si din Bucuresti, sunt cu stidii medii si nu vor sa fie sclavii regimul penalilor ci coruptilor la forma calificata , unde Justitia lupta pentru promovarii si dezvoltarii coruptiei si lipsa de independenta procurorilor pentru pacea sociala si libertatea dreptului la opiniei publica.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !