MERGE LA DRUM NUMAI CU PROIECTE ŞI NU FARA PROIECTE

 

 

Produsele politice pentru alegerile prezidenţiale au intrat pentru vânzării politice în zona politică românescă. Este pe ultima dată când se mai face campanie de colectare de semnături pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Liderii partidelor politice au adunat deja circa sub un milion de semnături pe total, deci pentru înscriere, erau nevoie doar de 200.000 semnături. Trebuie verificat ce conţine CV-urile tuturor candidaţilor pentru alegerile din noiembrie 2014, astfel încât statul român să nu fie vândut din nou pe nimic, adică politica externă ai României.

Nu toate produsele politice au capacitatea politică şi de dezvoltare economică, întrucât partidele lor nu îşi asumnă cu adevarat promisiunile electorale din alegerile prezidenţiale, pentru că nu au partidele lor proiecte, idei, şi programe economice durabile, să fie raportate la actuale probleme financiare, prin viziune politică şi economică, astfel încât criza sociale să fie în reducere economică. Romania are nevoie de locuri de munca si nu de partide politice care fac politică pentru politicienii.

 

 

Alegerile prezidentiale nu sunt pentru partidele politice şi sunt pentru milioane de romanii cu drept de vor, întrucât toate partidele politice sunt obligate din punctul de vedere politic, să fie cu program de guvernare, pentru alternativele economice, pentru ca romanii cu drept de vor, să fie implicaţi în procesul de modernizare ale alegerilor prezidneţiale, şi nediscriminarea romanilor care muncesc pe alte meleaguri externe.

 

 

Liderul PMP, Elena Udrea, îşi lansează candidatura pentru cel mai mare scaun politic, la Sala Palatului, din Bucureşti. Pe 28 noiembrie 2014, nu o dată cu lansarea candidaturii lui Victor Ponta, deoarece acesta îşi lansează oferta politică în faţa Palatului Victoriei, în prezenta membrilor de partid în data de 20 septembrie 2014.

 

Candidatul PMP, mai spune, că nu are probleme cu strângerea de semnăturii şi că PMP a strâns peste 200.000 de semnături de validarea candidaturii, dar nu are doua milioane de semnături aşa cum pretinde partidele de la guvernare. Udrea a declarat, că circulă pe internet tot felul de partide care îşi copiază listele vechi de la alegerile europarlamentare pentru alegerilor prezidenţiale din această toamnă, şi că va face demersuri legale pentru respingerii ofertelor politice pentru alegerile prezidenţiale. 

 

În plus, Elena Udrea, mai declară, că prevede proiecte politice şi că va demonstra în continuare asa cum a demonstrat în ultimii 10 ani, ca are caracter politic şi că nu se schimbă aşa cum bate vântul sau în funcţie de interesul de moment. Deputatul de Moldova, va continua proiectele începute de Traian Băsescu, şi că va fi sustinută în campanie electorală din anul curent, de Traina Băsescu, deoarece este singura care respectă valorile democratice şi statul de drept.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “MERGE LA DRUM NUMAI CU PROIECTE ŞI NU FARA PROIECTE”

  1. Foarte Bine spus, spune:

    Foarte bine spus, şi vrem mai multe articole politice pentru partidelor de centru-drapata care generează locuri de munca şi nu minte asa cum minte nou-stop rebuturile politice ale PSD lui cu cele mai multe partide de nimic din celele 37 de tari si 140 de partide din Europa .

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro