UN NOU PARTID POLITIC IN ROMANIA SI CEL MAI MODERN

Partidul Romania Noastra a aparut pe scena politica a Tarii in primavara anului 2018 ca o necesitate istorica ca urmare, a solicitantilor multor membrii ai Uniunii Vatra Romaneasca, ai fostilor membri ai Partidului Unitatii Nationale Romaniei(PUNR) si ai Partidului Romania Mare(PRM). Inititatorii si militantii Partidului Romania Noastra sunt o poarte dintre oamenii politici nationalisti, care au infiintat mai multe partide politice in Romania.

Cei care au construit Partidul Romania Noastra de la zero sunt oameni care au carte, iubitori de tara si de neam, specilaistiti de valoare in extrem de multe domenii de activitate, si oameni din societatea civila, ziaristi, jurnalisti si productatori TV. Partidul dispune de o infrastructura de intelectuali, in vederea refaceri si construirea Romania Moderna, pentru a crea cel putin 7 milioane de locuri de munca decente.

Mentionam ca Partidul Romania Noastra este si va ramane contiunatorul Partidul Unitatii Nationale Romane de la care preia spiritul de lupta dentologica politica. De asemena, Partidul Romania Noastra se va axa in principal pe structura organizatorica pe care au avut-o cele doua partide nationalste, mai sus mentionate.

Avand in vedere ca ii astepatam in randurile noastre pe marii artisti ai neamului romanesc , care au fost parte din Conducerea Partidului Romania Mare. Partidul Romania Noatra are Program Politic, asa cum arata denumirea sa, este o formatiune politica de orientare nationalista care promoveaza nebnuit de nimeni interesele fundamentale ale Romaniei, fiind un motor al Uniunii Europene, din punctul de vedere al muncii si sanatatii economice europene.

Partidul va lupta in toate panzele albe pentru a promovarea patriotismului national si imbracarea elementele sociale, familia cellula sociala, indiferent de pozitia sociala, profesie, intruct Partidul politic este deschis tuturor romanilor, si milioanelor de romani din a doua tara mama din Romania, adica toti cetatenii Romaniei cu drept de vot, indiferent de la ce partid politica se afla acum aderentul . Vor fii foarte multe milioane de lucruri de facut pentru renasterea Romania MARE si pentru avand totodata mai multa demnitate si curaj in fata tuturor schimbarilor geopolitice si politice locale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro