MCV ESTE LUPTA PENTRU PARTIDELE POLITICE CARE ESTE PU

 

Guvernul devine responsabil politic pentru proastele proiecte la adresa legile justitie. Codul de Procedura Civila si de Procedura Penala nu trebuie sa nu fie schimbate si sa croieasca alte noi lovituri de stat impotriva jocurilor ideologiilor politice asupra Statul de Drept si zero independenta Juustitiei de factorul politic extern si cel de azi la guvernare de mica putere. Raportul MCV prepara foarte multe probleme ce sunt despre statul de drept si guvernare pentru pragul la legile Justitiei si mai ales nu se doreste consolidarea statului de drept pentru mai mare prag la legile Justitiei.

Guvernarea cu Comisia Europeana produce efecte devastatoare si cu probleme grave pentru nu integrarii Romaniei la Spatiul Schengen si nu numai. Procesul privind legile Justitiei au fost abolite de catre majoritate parlamentara ce nu are de loc elemente juridice si sa prevada despre separatiei puterilor in stat. Sistemul Juridic al lui Dragnea si alte persoane ce sunt certate cu legea si care lucreaza pentru extinderea coruptiei si ca proiecte publice din ce tot mai penale din partea bugetelor locale si mai ales pentru proiecte politice, pentru proiectelor publice in sistemul juridic, sa ne vorbeasca ca avem nevoie de cea mai inalta-reforma in sistemul judiciar isi care  nu sunt  de loc respectate tot timpul la guvernare legile Justitiei si mai ales organigrama de functionare a sistemului public.

 

De fapt cu un stat de drept ce vorbeste in numele tuturor penalilor si care jocurile politice sunt asa de mult prevazute in politica de guvernare si mai ales in ideologiile tuturor partidelor politice, ce au reprezentat Romania in Parlamentul European, sa fie tot timpul  discriminarea in spatiul Uniunii Europene la nivelul de drepturile politice, care drepturile politice, sa cuprinda un prag fundamental sa fie cu guvernarea majoritara la guvernare impotriva tuturor romanilor.

Statul de drept este guvernata acum de cei care sunt penalii si mai ales elitele penale si publice si ce au contracte cu profit de miliarde de euro, ai penalii sunt mari demnitari la functiile cele mai inalte in cadrul statului de drept. Dreptul statului de drept este lipsa de calitate politica legisaltiva si actorii penalii modeleaza acum o Justitiei expresei majoritatea parlamentara lenesa,  ce este certata cu legea si care pretinde drepturile juridice ca sunt mai presus la guvernare de cat cartea legilor.Criza statului de drept si respectarii tuturor drepturilor omului a fost absolvita de catre majoritatea politica si care au un numar de institutii publice ce au devenit unele tehnice ale creatorii de legii penale in forma ca paria, guvernamentala in sistemul judiciar. Nu avem stat de drept si lipsa de independenta Justitiei sub supravegherea organelor juridice europene si cu cooperarea factorilor politici si liderii de opiniei din societatea Romaneasca, fac de cat sa recurga la grave abuzuri pe termen durabil. Majoritatea guvernamentala nu beneficieaza de milioane de voturi, deoarece reprezenta coruptia publica si sunt expresiei saraciei si sclavie severa. In Romania , coruptia joaca foarte bine dupa actorii politici si mai ales clientelie penala, in sensul sa serveasca pe toata lumea. Este un joc al fractiunile nule si mai ales un joc periculos ce  isi permita sa gazduieste si sa ii ridice la guvernare toate partidele penale e politica personala, prin Programelor de Guvernare , care nu isi poate de loc promisiunile electorale, dacat pentru a fii benefic celor care sunt penalii si care au o reputie publica tot mai toxica.

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !