marine le pen face ok in privind dogmelor politice din Europa

Marine LE pen face OK, in privinta doctrinele politice din cadrul Uniunii Europene, ce sunt peste 10 de astfel de politici publice europene. Liderul de extrem dreapta si cel mai vocal in piata de mass-media se aliaza campaniei de promovare a politica de alegerilor europene din zona socio media.

Marine LE PEN s-a intalinit cu toate partidele de extrema dreapta in Milan, in Italia, au pus la cale o noua viziune politica si economica, bazata pe respectarea a dreptruilor omului si libertatilor fundamnetale. Marine Le pen SE dezice de astfel de partide politice de dreapta si centru stnga ce sunt mai populiste de cat partidele fost comuniste, aceste partide pouliste si care sunt in majoritatea lro politica lipsita de vizune sint partide politice ce practica politia politica. A cerut ca un esantion sa fie stabilit si stabilirea pragaului electoral la alegerile europene, crearea de noi locuri de munca si masuri afirmative privind combaterea somajului din cauza sclavia salarizarii adica venituri extrem de mici si multa munca. Jurnalistii de casa ai Marine LE PN, a spus ca este un lider tot mai OK, nu promite ce nu poate sa se angajeze in astfel de lupte politice cu toate partidele politice populiste si usate de multa minciuna si dezbinarea poporului european. Uniunea European, este o uniune de stat ce ar trebui sa ofere respectarea dreptruilor omului si sa ofere un nivel de trai desigur drept si garantat in noile tratate ale Uniunii Europene.

Le Pen sa aflat la Tallinn pentru a se întâlni cu deputații din partidul EKRE din extrema dreaptă din Estonia, care recent a devenit parte a guvernului de coaliție al țării , ca parte a negocierilor transfrontaliere privind înființarea unui nou bloc de forțe naționaliste și de extremă dreapta după alegerile europene săptămână.

Ea a făcut semnalul OK cu Ruuben Kaalep, deputatul EKRE de 25 de ani și liderul mișcării sale de tineret, iar politicianul estonian a încărcat fotografia pe pagina sa din Facebook.

„Am fost într-un mod selfie la cererea lui, făcând un semnal care pentru mine înseamnă” ok „, a declarat Le Pen pentru AFP.

Ea a adăugat: „Mai târziu mi sa spus că poate avea un înțeles alternativ. De îndată ce am realizat acest lucru, am solicitat imediat fotografia să fie eliminată din contul Facebook.

„N-am auzit niciodată despre al doilea sens al acestui gest trivial”.

Fotografia pare să fi fost șters de pe pagina Facebook a lui Kaalep, deși alte persoane în care a făcut același semn sunt încă online.

Mergând la extreme: pietrele se împart în harta politică a Europei

 Citeste mai mult

Conducătorii partidelor EKRE, tatăl și fiul Mart și Martin Helme, au făcut gestul luna trecută în timpul ceremoniei de înjurături ca miniștri în noul guvern. Fostul președinte estonian Toomas Hendrik Ilves sa plâns de Twitter că perechea a făcut un „semn de putere albă”.

Jaak Madison, deputat în Parlamentul European și probabil că va deveni deputat în Parlamentul European dacă partidul va câștiga suficiente voturi în alegerile europene , a declarat săptămâna trecută lui Guardian că simbolurile erau „pur trăgând”, menit să riște presa și adversarii partidului.

EKRE are acum cinci dintre cele 15 posturi de guvern în guvern, în ciuda unei istorii a retoricii rasiste și misoginiste. Atât EKRE, cât și Raliul Național au declarat că se vor alătura unui bloc de forțe naționaliste conduse de italianul Matteo Salvini într-un nou parlament european a decarat pentru
https://www.theguardian.com/world/2019/may/15/marie-le-pen-makes-ok-hand-gesture-used-by-white-supremacists

www.ziarulviitor.r

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.