MARILE ALEGERI DIN ROMÂNIA ACUM

 

 

Marile alegeri prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, din România, aduce o opoziţie fragilă, dacă milioane de alegătorii nu vor valida alegerile electorale, după puterea lor politică, deoarece alegerile prezidenţale mai însemnă şi puterea democratică din această ţara şi care provine dintre cele 28 de state ale Uniunii Europene. Democraţie politică depinde de românii care votează după puterea lor politică şi nu după partidele care sunt nimeni în fata alegătorilor cu drept de vot.

 

Peste 80 la sută, dintre produsele politice pentru alegerile prezidenţiale din anul 2014, nu au viziunii politice şi economice, pentru modernizarea infrastructurii economice şi sociale, care cere milioane de proiecte şi milioane de locuri de muncă mai bune, deoarece ei candidează să se afle în treabă şi să nu lucreze la combaterea corupţiei şi sărăciei severe, din toată Romania. România are nevoie de schimbarea politică reală şi nu de schimbării politice şi economice mai rău, decât este acum în prezent.

 

Din păcate, subiectul de ridicarea economiei naţionale, la nivelul tuturor tarilor avansate din clubul Uniunii Europene, pentru România şi pentru romanii, din punctul de vedere democratic, este cea mai mare lipsă de maturitate politică din partea liderilor politicii de la toate partidele parlamentare de pe piaţa politică din România, care sunt şi candidaţii la alegerile prezidenţiale.

 

Având în vedere că majoritatea dintre candidatii pentru alegerile prezidentiale, au mare lipsa de programe politice şi economice şi serioase, întrucât oferta lor politică este tot mai goală, prin lipsa oricăror politicii economice şi regionalizarea economică a acestei regiuni şi este făcută pentru a creşte somajul în zona tinerii romanii, care să nu fie niciodată cu viitorul lor în ţara lor.

 

Prin programul de lipsa de viziunea economică şi socială, de care are nevoie România, trebuie să fie la baza prin redistribuirea economică şi socială, pentru extinderea şi promovarea motoarele economice a potenţialului economic viu, atât din partea resursele umane şi cât din partea pământului românesc, adică deschidere de milioane de investitţi solid, în special pentru infrastructura economică şi socială, care reprezintă cel mai de adevărat viitor pentru ţara.

 

De asemenea, România mai are nevoie de la politicienii români din clasa politică, să muncească cu adevarat la realitatea tuturor problemelor economice şi sociale, care sunt extinse asupra României, având în vedere că milioane mari de romanii cu drept de vot, sunt din cauza lor cu fara locuri de muncă, în aceasta tara, din cauza că nu lucrează cu măsuri legislative sau programe economice privind creerea de locuri de muncă mai bune, astfel ca cererea şi ofertă să nu fie adoptate la realitatea politică şi economica actuală.

 

Niciun partid de pe piaţa politică din România, fie în opoziţie şi fie la putere, nu sunt pregătite din punctul de vedere politic, acum să prea guvernarea după alegerile prezidenţiale, deoarece nu au cu adevarat programe speciale economice şi nu au politicienii cu adevărat să fie pentru ţara lor mama şi tata, adică de ridicarea României la o ţara pur democratică.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.