MARE A FOST ANUL POLITIC 2014

 

Înaltul an politic 2014 din România, a fost foarte bogat din toate punctele de vedere politice, deoarece a făcut lumină şi a adus un preşedinte care este neapolitic şi nu are sursă de grupuri de interese politice sau de clientelă politică, având în vedere că provine dintr-o minoritate şi nu dintr-o majoritate politică, legalizată de Parlament.

 

Schimbările politice din anului politic 2014, a avut şi va avea efecte majore în efectul tuturor schimbărilor politice actuale, de la schimbarea piramidei parlamentare şi până la schimbarea întregului Executiv de la Bucureţti, în vederea de noi tensiuni politice şi de schimbarea ordini politice în cadrul Parlamentului.

 

România pentru românii a dat pentru prima dată din istoria politică un preşedinte care provine dintr-o minoritate şi nu din actuala putere executivă care predomină şi puterea legislativă, deci aşa cum cere Constituţia României, să fie Seful statului român, fără cultură politică sau sursă de clientelă politică de la partidele private. Astfel noul presedinte se va raporta în mod direct împotriva partidelor private, care isi bat joc de soarta romanilor, deoarece nu provine din actuala majoritate parlamentară sau nu are partid politic în spate.

Mutaţile politice care sunt programate în anul viitor, precum 2015, sunt foarte importante din punctul de vedere al infrastructurii politice, deoarece poporul român, are nevoie de un Nou Guvern care să fie la guvernarea bunului simţ, şi nu al guvernarea clientelei politice de la toate partidele private şi lipsite de gândire politică normală şi care sunt producătoare de mega taxe şi iar impozite.

 

România a scăpat de Guvernarea clientilor politici, care era o guvernare personală, precum Guvernul Ponta 3, care era patronul legislativului, având în vedere că modelul de proiecte care au fost adoptate, nu au făcut marile schimbări politice pe zona economică. Alegerile fundamentale, cele din 16 noiembrie 2014, a făcut dreptate politică pentru istoria politică actuală. De asemene, România şi românii se bucură de cele mai înalte şi durabile, schimbări în infrastructura politică internă, care va juca un rol foarte important, pentru politică externă în conceptul federalizării Uniunii Europene, în viitorul apropiat.

 

Pentru prima dată şi de care avea nevoie România, de 25 de ani post-decembristă, partidele de centru dreapta, şi care sunt divizate în zona politică, au ales să comunice între ele, privind viziunile politice şi economice, pe actuala arenă politică de acasă. În timp, ce partidele de centru-stânga, vor deveni şi mai mici, vor fi pe drumul auto- distrugeri, deoarece sunt în căutare de alte resurse umane, care să mai schimbe programul lor politic şi imaginea politică pe fundalul lor politic.

 

Românii îşi doreau de foarte mult timp, de un preşedinte care să fie presedintele tuturor românilor, iar înaltul an politic 2014, a făcut dreptate politică, care va fi mama tuturor schimbărilor politice pentru următorii ani de politică internă, pentru ratificare prestigiului de tară la nivelul unde îi este locul pe a treia ordine mondială.

 

Deci este foarte important în continuare ca o nouă majoritate parlamentară, să pună propriul lor guvern la muncă economică, astfel încât să nu fi sluga Executivului, sau să fie organizate alegeri anticipate, dacă Guvernul Ponta 4, va face din nou mai multă politică şi zero rezolvarea milioanelor de probleme economice, care pătrunde fără milă şi care distruge resursele umane, în continuare, este obligat să plece de la guvernarea bunului plac.

 

Un vot înseamnă un om, un om este o voce puternică, o voce înseamnă un dar de la Dumnezeu, un dar este instrumentul lui Dumnezeu, prin care face dreptate, şi aduce multă pace şi lumină în sufletele oamenilor cu fără lumină spirituală, aşa prevede instrumentele de gândire, ale marele arhitect.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro