MAJORITATEA PSD-ALDE VOR MAI MULT DE CAT AU PRIMIT

 

Majoritatea PSD-ALDE administreaza noi bomboane penale atomice in cadru Parlamentului astfel incat marioneta de guvernul executiv sa faca ce vor penalii de lux la guvernare. Azi, Parlamentul administreaza o noua doza de bombe si proiectile inca da reprezinta pe o armata de 400 de parlamentarii cu probleme grave cu legea si care au un numitor extravagant numit sa mai distrugem ce putem din atara asta tot mai mica de la zi la zi.

Pentru anul 2018, a fost dat ordin politic sa mai face ce vor ei, si sa mai lanseze o noua armata sovietica in Romania la procesul de guvernare locala si centrala. Politicienii de la guvernare nu vor de loc sa aduca in viata publica cresterea economica si cresterea nivelului de viata, care este tot mai in pline de crize financiare. Bunastarea penalilor se simte ordonata cu implicare politicienilor penali in activitatea procurorilor si judecatorilor, . Zidul penalilor in calsa politica este tot mai solida si bine plantat in Statul Paralel, care au mai lansat alte state paralele mai mici.

 

PSD/ALDE au venit la putere sa administreze legile justitiei si sa nu guverneze tara asa cum era nevoie de 28 de ani. Guvernul PSD/alde mai nou, incurajeaza tot mai mult coruptia publica, lipsa de democratiei, partide democratice, lipsa unui program de guvernare in favoarea celor care sunt marginalizati si care nu au de loc locuri de munca si apa potabila, iar lipsa locurilor de munca in mediul rural a devenit o problema de singuranta nationala.

Evaziunea penalilor si a statului de tot felul de lichele si cunoasterea metodele de guvernare penala si coruptie, astfle incat in felul acesta reluandu-se toate afacerile de coruptiei la moda politica continua. Nu are de loc Statul Roman, pentru renovarea sistemului medical din Romania, pentru ca este un rol important pe zona afacerilor politicii interne publice, sa se faca mai multe contrate publice la negru, sub mana in mama.

Urmeaza sa vorbim despre legile justitiei dintr-o tara membra a Uniunii Europene si care vadit este lovita in fiecare zi de turnuri de afaceri de coruptiei din zona mediului de afaceri economice si lumea penalilor privilegiatii. Astfel incat, se vrea o lege speciala pentru apararea penalilor sa nu mai fie tocati la satire pe mass-media pentru ca guverneaza prea mult pentru clientela selectiva de partidele private pline de mergenarii si violatori ai drepturilor omului si libertatilor fundamentale .

Este foarte bine, sa iasa lumea din noua in starda, sa se manifeste pentru drepturilor lor, si sa fie auziti si sa lupte pentru a fie Romania o tara mai dreapta si sa produca noi elitele politice si sa guverneze pentru aceasta natiunie.

 

www/ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !