MAIFIA POLITICA ESTE SA DAI TOT LA FIRME PRIVATEMafia politica este sa dai toate taxele și impozitele la firme private care capsează pe statul toamna tot timpul. Problema Bucureștiului, cu sute milioane de euro datorii la firmele PD-Lusi alte firme politice, este ca bucureștenii vor plați în fund și îndesat. Firea, are probleme financiare din cauza celor care au fost la guvernare la Consiliul local și cel al Primăria Generala, probleme sunt tot mai mari fiind deturnare de fonduri publice de către Primarii, Opresc, Videanu, Băsescu, care sunt bine mersi în libertate. Cele 20 de companii de stat erau pentru a crea locuri de munca unde numai în București sunt peste 2 milioane de romani cu fără nicio sursa de venit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar grave probleme de la lipsa de milioane de euro, iar Bucureștiul ii trebuie cel Putin sute de miliarde  de milioane de euro, sa plătească toate datoriile la furnizori din 30 de ani inclusiv sistemul politic romanesc. Nu problema este ca trebuie sa de-a faliment firmele de stat sa rămân romanii pe drumuri și cu fără nicio sursa de venit, problema este ca după ce nu sa facut nimic și sunt partidele alternative doar pentru privatizarea statului roman la faliment, după ce penalii de lux au la greu contracte publice cu banii de la taxe și impozitele locale și de asa a ajuns Primăria Bucureștiului, sa fie în falimentul din punct de vedere politic. În acte legale, autorităților publice, Primarul, și reprezentantul legal cu puterea executiva, trebuie sa creară prin o cererii către puterea judecătoreasca punerea în aplicare a celor care au jefuit și au falimentat excluziv, banii bucureștenilor. Primarul este nevinovat și nu trebuie tras la răspundere pentru ce au făcut alții primarii și edilii de sectoare și al Primăriei Capitalei.

De aceea, vor penalii care nu sunt în stare de loc sa pună mana și cozile de topoare pe administrația locala și sa se aleagă praful. Se schimbare coda penalilor în pragul unui devieri politice . Deciziile tuturor politicienilor a fost foarte prost luate și-acum vor sa plătescă cei care au pus administrația locala sa nu fie în colapsul financiar. Sunt multi politicieni de slaba factura politica care au distrus milioane deromani, și acum România trăiește pe miliarde de euro datoriile externe ale tarii. Trebuie sa nu vezi cine a greșit sa nu plătească. Un audit extern de la curtea de conturi trebuie sa facă verificări mai repede și și ceara o ancheta penala în rem pentru cei care au vandalizat și a violat si soarta Bucureștiului sub mormane plina de miliarde de datorii. Penalii de la alternativa penalilor și care cere lui Firea sa plece ar trebuie sa plece ei înaintea lui Firea, pentru ca toate firmele de stat au fost creat în serviciul public și sa creeze noi locuri de munca pentru ca sunt milioane de romani cu zero venituri în continuare. Pentru ca ai slaba calitate politica, le sugeram sa plece din punct de vedere procedural sa pleci de unde au venit și care prevede posibilitatea ca la viitoarele alegerii sa nu te alegata de loc alegătorii.Partidele de dreapta nu sunt de loc alternativa politica și mai ales au probleme grave, cum dai toată averea statului roman prin conceptul de privatizare la cele mai mici venituri și cele mai înalte datorii externe împotriva ROMÂNIEI. Nu s-a dat niciun om afara de când este Firea la guvernare la Primăria București, a creata locuri de munca și servicii publice mai bine fără acoperire . Nu a fost de loc politizat asa cum vrea regimul Drag nea, Orban și Blaga, și Ciocul Mic, sa ducă mii de oameni prin zona falimentului . Sunt facturi care vor confirma ca au fost făcute achiziții publice, pentru modernizarea Bucureștiului, și dar ca problemele financiare sunt de la fostele regimuri politice de centru-dreapta.

Firmele au fost noi pentru ca au nevoie oamenii de noi locuri de munca și nimic nu a pierdut statul roman. Toată presa -și mass-media au făcut cum a fost construit bugetul de stat cu mai putini banii de la taxe și impozite, care astfel încât cei cu ciocul mare, au mult tupeu și vor ca milioane de romani sa se bată intre ei, pentru falimentul politic al ROMÂNIEI. Numai resturi politice se putea sa vina la guvernare și noi suntem slugile și sclavii lor sa muncim mult și pentru nimic pentru viata noastră.


www.ziarulviitor.ro by presahttps://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro