MAI RĂU NU ARE CUM SĂ FIE DE ACUM INAINTE

 

Cel mai mare rău a plecat din cele trei puterii ale statului român, deoarece a fost exclus de la puterea tuturor românilor prin alegerile fundamentale din 16 noiembrie 2014, care dorea foarte mult să distrugă Ce mai era de distrus din România, astfel încât va fi o noua formă a naţiuni puternică şi mai prosperă din punctul de vedere politic, care guvernează societatea actuală. Deci, poporul român nu este de vânzare şi are nevoie de guvernarea oamenilor cât mai repede.

 

 

Acum, România are cea mai mare stabilitate politică şi sansele cele mai mari din partea politicii occidentale, care să cuprindă şi pe România în procesul noi ordini economice şi politice mondiale, din partea celor sapte puteri ale lumii. Fiind vorba de o nouă politică solidă şi care prevede un nou guvern în anul viitor, care să fie cu capacitatea economică şi maturitate politică să lucreze la interesele totale ale României.

 

Noi dezvoltarii economice şi sociale, asupra românilor vor fi programate din partea viziuni politice şi economice de guvernare, care se va lansa cu multă majoritate parlamentară, în toate regiunile tarii, în prezent avem o majoritate parlamentară şi care produce milioane de servicii statului român, prin pătrunderea crizelor financiare şi lipsa totală ale locurilor de muncă, în România pentru români în continuare.

 

 

Numai cresterii economice şi reducerea locurilor de muncă, a fost principală preocupare ale fostului guvern, care a guvernat la numai multă politică, şi slabă crestere economică şi cu fara locuri de muncă, prin promovarea indexării poverii fiscale şi în anul 2015.

 

Noul guvern trebuie să fie cu mai mică politică şi cu multă putere economică, astfel încât derapajele economice să fie eliminate din toate domeniile economice, de care astfel încât excluderea guvernării PSD, să fie adoptată prin scoaterea din lege din cadrul Parlamentului, deoarece şi-a bătut prea mult joc de poporul român tot timpul.

 

Dumnezeu a făcut marea dreptate într-e cetatea oamenilor si cetatea lui Dumnezeu, prin alegerile fundamentale din 16 noiembrie 2014, care au exilat pe regimul PSD, de la cea mai mare putere ale statului român, astfel încât românii să nu mai facă milioane de păcate împotriva lui Dumnezeu, şi să devină un popor mai spiritual.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !