MAI RĂU NU ARE CUM SĂ FIE DE ACUM INAINTE

 

Cel mai mare rău a plecat din cele trei puterii ale statului român, deoarece a fost exclus de la puterea tuturor românilor prin alegerile fundamentale din 16 noiembrie 2014, care dorea foarte mult să distrugă Ce mai era de distrus din România, astfel încât va fi o noua formă a naţiuni puternică şi mai prosperă din punctul de vedere politic, care guvernează societatea actuală. Deci, poporul român nu este de vânzare şi are nevoie de guvernarea oamenilor cât mai repede.

 

 

Acum, România are cea mai mare stabilitate politică şi sansele cele mai mari din partea politicii occidentale, care să cuprindă şi pe România în procesul noi ordini economice şi politice mondiale, din partea celor sapte puteri ale lumii. Fiind vorba de o nouă politică solidă şi care prevede un nou guvern în anul viitor, care să fie cu capacitatea economică şi maturitate politică să lucreze la interesele totale ale României.

 

Noi dezvoltarii economice şi sociale, asupra românilor vor fi programate din partea viziuni politice şi economice de guvernare, care se va lansa cu multă majoritate parlamentară, în toate regiunile tarii, în prezent avem o majoritate parlamentară şi care produce milioane de servicii statului român, prin pătrunderea crizelor financiare şi lipsa totală ale locurilor de muncă, în România pentru români în continuare.

 

 

Numai cresterii economice şi reducerea locurilor de muncă, a fost principală preocupare ale fostului guvern, care a guvernat la numai multă politică, şi slabă crestere economică şi cu fara locuri de muncă, prin promovarea indexării poverii fiscale şi în anul 2015.

 

Noul guvern trebuie să fie cu mai mică politică şi cu multă putere economică, astfel încât derapajele economice să fie eliminate din toate domeniile economice, de care astfel încât excluderea guvernării PSD, să fie adoptată prin scoaterea din lege din cadrul Parlamentului, deoarece şi-a bătut prea mult joc de poporul român tot timpul.

 

Dumnezeu a făcut marea dreptate într-e cetatea oamenilor si cetatea lui Dumnezeu, prin alegerile fundamentale din 16 noiembrie 2014, care au exilat pe regimul PSD, de la cea mai mare putere ale statului român, astfel încât românii să nu mai facă milioane de păcate împotriva lui Dumnezeu, şi să devină un popor mai spiritual.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!