MAI MULTE ONG-URI PENTRU DREPTURILE OMULUI NU SUNT DE ACORD CU POLITICUL IN VIATA JUSTITIEI

Liga Drepturilor Omului in Franta si vs Romania, condamna ferm toate lucarile politice meschine si care au opinii politice diferite de realitatea actuala. Mai multe ONG-uir despre lupta pentru Dreptruile Omului nu sunt de acord cu opiniile liderii politice si sunt impotriva referendumului pe teme lupta impotriva coruptiei care este o ideologie politica, si mai ales sa fie pusa pe seama unor milioane de romani care nu au bani de muncare . Referendumului national pentru temea Justitiei si Statul DE Drept, produce multa discriminarii politice in pragul alegerilor europene. Referendumul este un drept liber si egal pentru toata lumea, si ar trebuie sa se ridice cu teme deosebite la nivelul referendumului respectiv.

Abuzurile grave in forma calificata din partea unor liderii politicii care nu au meserie si experienta pe scena politica romaneasca, produce o unealta politica si care trebuie tratata ca fiind un pericol pentru securitatea alegatorilor deoarece comite grave abuzuri in forma ridicata. Alegerile europene din mai 2019, si cum au mai fost alte alegerile parlamentare din 2009, si 2012, privind prostimea politica interna prin lovituri politice si oferirea de comenzii politice la fraudarea alegerilor democratice.

In mod direct, organic, juridic, si mai ales Inaltul Comisariat pentru Drepturilor Omului, vor trage pe semnale de alarma, ca referendumului national cu legile Justitiei nu au ce cauta impreuna cu alegerile europene. Procurorii europenei si judecatorii europeni vor pleda in Tribunalele Internationale impotriva unui demers periculos si putred care un proiecte politic devine o tema politica pe spatele umor procurorii europeni care au pe rol peste 15 milioane de dosare penale si ca politicul de salba factura politica democratica comite abuzuri grave si repetate pentru atragerea de capital politic. De asta nu avem Justitiei libera , farternitate, egalitate si mai multe drepturi pentru guvernare astfel incat aici in Romania sa fie un guvern bun si pentru toata lumea la guvernare.

Drepturile fundamentale si expresei libere de exprimare, nu trebuie puse sub labele tuturor penalilor de lux, deoarece este vorba despre suveranitatea romanilor, care trebuie tratat cu normele de drept europene si avizate de multe Tratate mondiale.

Poate fii foarte multe astfel de consulatrii civice pe chestiuni serioase, dar nu in colectiv cu alegerile europene, capcana de lozinci asupra unor imagini putrede si distrugerea si bombardarea sistemului juridiciar cu mega probleme penale si grave de la zi la zi Referendumului pe tema legilor Justitiei si combaterea coruptiei publice cu fara contracte publice si cu fara un Guvern din alegerile parlamentare, nu este de loc de utilitate publica . Crearea unui sistem de paritate rupta si emisfera unor Proiect caritabile, de dezvoltarea unor asezaminte sociale de prima line, cum ar fii case sociale pentru orfanii, centre de combaterea violentei domestice care nu sutn de loc si crearea unor pacuri de azile pentru persoanele cu fara adapost, ar putea produce efecte normative pozitive politice si care a asigura o mai buna gestionare are spitalelor regionale care nu sunt eliberate catre beneficiai pentru ca se face politica tot mai expirata.

Aceasta problema politica devine si runinata mai periculoasa, mai in comada, deoarece permite ca coruptia publica sa devina o afacere politica legalizata de un referendumul national de sub 2 milioane de voturi. Deci, referendumul care variaza intre penalii de lux si penalii mai mici intre PSD intre PNL, crede ca toata lumea face cadouri politice chiar pe gratis, ai sic???

Lipsa de coalizarea unor proiecte beneficie si unei bunei guvernarii, duce la eliberarea unor Guvern politice cu fara capital politica de loc si care nu au de loc programe de guvernare si care cred ca prin implicare ar produce schimbarea politica, ce pretinde ca sunt de partea sondajele de sonda opinii electorale, care nu masoara pe toata lumea. Guvernul se naste din majoritatea parlamentara din si nu din Guvernul meu, iar lipa unor elite politice destul de pline de carisma si devotament, duce la rupere Romaniei in doua tabere, una care vrea mult si nu ofera nimic si protesteaza masiva impotriva Drepturilor Omului prin teme de slaba calitate politica durabile.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro