MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT

Mii de oameni au ieșit din noua în strada în București, pentru a protesta pentru drepturile omului și dreptul la viata. Protestul se adresează la imaginea Politiei din România fata de cum a tratat crima de la Caracal.  Transportul public insuficient este o problemă larg răspandita in toata RomâIna .În București, Drepturile omului sunt în lux ce marchează tot mai mult avansarea sclaviei moderne pe scalara larga. S-au adunat peste E de romani pentru a cere ca autoritățile statului sa ofere drepturile omului sa nu mai devina un lux, împotriva violentei domestice și traficul de organe și de copii, pentru surse de bani la grupuri și clanuri de gherila.

Evenimentul nu este unul nou și are ca tema((lupta pentru drepturile omului, drepturile copiilor, dreptul la viata, și dreptul la proteste civile)), care este un eveniment destul de modern și unic pentru unificarea drepturilor omului prin continuare de lupte împotriva abuzuri în forma calificata. Politia din România are un deficit mare de personal și nu acoperă toate cazurile de violuri și de hartuire pe domeniul public. Mai multi politicieni sunt împotriva drepturilor omului de la guvernare și mai ales din opoziției parlamentara care nu au de loc mandat politic sa vina la guvernare , și vor o guvernare totalitara și care sa comita crime și acte de corupției la adresa drepturilor omului și Justiției sociale. Nu lasă de loc Justiția din România sa devina independenta si dreapta și egala în fata legii sa fie toți cei care au probleme grave și de moralitate și care comit acte de normative de modificarea legilor Justiție, pentru a servi clienții penali de drepturile și libertățile private.

Campania pentru protejarea și apărării drepturilor omului în România se afla la început, mai multe ONG-uri de la drepturile femeilor au protestat prin mitinguri destul de mari fiind considerate al opiniei publice prin protest ca dimensiunile civica, pentru a protesta împotriva violentei demestice și traficului de ființe umane, stop sclaviei moderne pe piața muncii și egalitate de șanse intre femei și bărbați, privind ridicarea unui nivel standard social de venit.

Vocea ta nu este auzita și cade tot mai mult sub lupa multor acte de agresiuni în crime organizate În România, sunt asa de multe mii de copii de toate varastele, care sunt abuzați sexuali și care sunt condamnata la moarte de către agresori, din cauza autoritățile publice ce nu guvernează de loc la nivelul local. România, are destul de multe probleme sociale și nu asigura de loc drepturile omului sa guverneze cu dreptul la viata, dreptul la educației și toate asa zise drepturile fundamentale, sunt declarațiile publice ale politicienilor care au jefuit România și milioane de romani, pe trendul modern, sărăcia, incompetenta, corupția, manipularea ordinara și abjecta, și lipsa de toleranta, egalitate și fraternitate.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro