MAI ESTE CEVA IMPORTANT?

Povara aduse PSD-ALDE si guvernului a-si aminti a fara de la guvernare , este irelevant ca ele sunt repetate din nou la putere in mod caraghiso, asa ceva nu se poate imputa aflata cu numai mizeriile politice si tot felul de vanghelioane. Au aruncat in piata publica un referendumul usor periculos si slab pe teme politice curente comun cu PSD-ALDE, intre PNL si intre alte fractiuni politice arata spre un o lovitura de stat si mai ales la agresarea electoratului din Romania.

Faptele sunt prescrise ordinare si Parlamentul nu isi mai poate abroga dreptul de prima putere in stat, nu mai poate exercitat functia fundamentala de controlul legilor si creator de moda democratica. Profitul politic e in varie variante echivalent unei tumori pline de bolii incurabile, in mai multe cumetri si in teatrul cel mai dedicat unei parii politice. Statul de drept este in plus fata de Statul Roman, fata de gratiere si amnistie, o legislatia in domenii comparative cu legea penala in serie , si Justitia Penala vegheaza la buna functionare a coruptiei publice si saraciei la firul ierbii. Poporul nu are ce sa protesteze , decat numai lacune de legii ale varului politic si care cere numai puterea politica sa fie tot timpul de partea lui. Ridicarea statului de drept este zero, ales ca unelte politice din bricolajul multi media, mai ales ca unele consultarii politice nu sunt apanajul partidelor politice sunt o chestiune de temea de acord cu o tema a referendumului ca o imagine de televizata si difuzata pe multe zile tot continuu, vrajitoria de vraji si multa vrajitoriet ot mai cum se amesteca unele lachei ordinare cu efecte curative de bune.

de 30 de ani, de venituri tot mai mici si ne motivate, tema referendumului este o tema la statul de drept de prima clasa A, axat pe partidul PNL si PSD , despre emiterea de numai acte normative si guvernarea de ordonantele de urgenta in varie domenii de interes vital. Vitamina Justitiei sociala si la acoperirea interesului propriu, duce cu gandul ca nu va exista un pic de corectitudine.

Masa politica a Parlamentului cu picioarele rupte in doua, are afaceri politice destul de neinteresate pentru un popor destul de slabit si infometat de toate regimurile politice aza spuse, ele democratice. Telenovela socialismului lui Dragnea si Iordache, unul mai cult decat altul. Este un element electoral destul de penetrat si veninos cu efecte durabilitate, toate bune si vor fiind expresiei PNL-ului, ca femeia de serviciul are mai multe voturi la alegerile europene . Este o istorie dea trimite PNL in istoria politica aPSD-ulu, vrea sa vina la guvernare bazat pe domnia termenului de a face nimic scandal si ne aducand un Program de guvernare si departamente care sa elaboreze gravele probleme ale romanilor, poate ca trage de timp da fie timpul de partea lor, dar partidele politice sa nu iute ca vedetele lor de pe tv.

Tensiunea politica a crescut pe toate fronturile politice, fie socialismul si national liberarii,astfel sa genereze tot mai multa slaba calitate politica , dar, mai ales , genereaza instabilitatea lor politic pe pnl politic si cu agresivitatea is manipulare ordinara, nu vei lua sub 1o la suta, la toate alegerile viitoare. Protestele de starda nu sunt un castig al partidelor politice ar putea aduce la guvernare un nou guvern de culoare rosie, iar guvernul galben, dovedeste lipsa de capacitatea si comportamentul politic sa utilizeze cosmetizarea politica interna si comestibila de varat pe gatul ai electoratului de dreapta.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.