MAI AVETI BANII DE PENSII SI DE SALARII PENTRU TOT ANUL 2018

 

Pentru cel mai iubit Guvern din partea milioane de romani cu drept de vot care sunt functionari publici care nu au iesit de loc in strada sa protesteze pentru marirea nivelului de trai, si in ce priveste lispa solida de proiecte de dezvoltare la hai Romania. Guvernul prin  cordonul de bugetarii fata de alte proiecte de tara demonstreaza ca serviciile publice nu trebuie sa fie la guvernare . Dupa ce , exista cea mai slaba guvernare asa cum vor milioane de romani, pentru slabirea politicilor publice incepute de toate guvernele politice si care au contiunat din 2007, cand era Guvernul Tariceanu.

Pentru Guvernul PSD/ALDE , mai aveti banii pentru proiecte de autostrazi si modernizarea infrastructurii, deoarece tot sistemul public este dat peste cap cum nu se mai termina de loc campania electorala din partea partidelor politice si parlamentare. Romania, din partea Comisiei Europene, si Parlamentului Europeana, a pierdut milioane de euro si alte milioane de resurse umane, deoarece exista milioane de romani care lucreaza masiv impotriva Romaniei de zi de zi, de la simpli cetatenii si pana la persoane publice.

Referitor cu angajamenetele si protocoalele si Tratatele de aderare la Romania in 2007, campania politica a eliminat in masa peste 2 milioane de posturi care erau prin concurs in serviciul public. Sub pretextul ca avem majoritate parlamentara a bestivilor si drodatilor care fumeaza numai trabucuri la guvernare pe banii din investitii de la sociale si economica politica interna. Societatea este tot mai lipsita de alternativa politica , in pragul unei lovituri de stat pe principiul ca noi trebuie sa avem toata puterea politica. Economia tarii nu produce de loc de cat are pe taraba numai tigari la vanzare si care statul nu vrea sa se apuce sa se angajeaza sa lucreze in folosul cresterii economice si modernizarea nivelului de trai.

Guvernarea bunastraii sociale si solidaritaii sociale este pe val de lance de ce pentru ca toate resursele financiare ches au fost dat sub ideea privatizarii pana pa moarte a Romaniei, legea care nu permite mai mult de 5000 de lei in casa.  Aceasta politica democratica in care statul paralel a facut jaf si nedreptate sociala, deoarece va veni timpul greu si permanet cand ai in strada milioane de romani care a ajuns ca statul sa fie  strain in Statul roman, deoarece coletivitaile locale nu mai exista, industrie grea economica si care sa ofere locuri de munca decente nu mai sunt de loc acum pe piata muncii .

Din punct de vedere al Tratatului de Aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, nu avem de loc acum fondrui europene si banii pentru pensii si salarii si milioane de noi locuri de munca. Contabilii ai statului de drept stiue foarte bine ca economia Romanii , este pe datorii externe de miliarde de euro, pnetur plata salariilor si pensiilor celor care au vandut Romania sa nu mai faca nimic pentru aceasta tara. Cand a venit la putere PSD si alte paryide Au spus ca este foarte greu sa guverneze si ca nu ne lasa partidele politice parlamentare din Parlament, iar azi se aseaza pe o majoritate parlamentara de 70 la suta, cu guvernul lor si tot nu au putere politica economica sa guverneze toata Romania.

 

Saracia si iar saracia asupra coruptiei publice din prestari serviciilor politice e cea mai usor sa guverneze serviciul public . Daca toata lumea avea scaun la cap, nu era de loc de acord cu privire la distrugerea tuturor intereselor tarii, resurse umane, locuri de munca, fabrici, scoli, spitale si corpul tuturor meserii  de viitor..Azi, o adunatura de drogati si tot mai bestivii la guvernare pe banii din taxe si impozite, au consumat tot filonul alcoolic din sub subsolul Sttaului Roman. Nu se face nimic pentru inca 30 de ani, deoarece sunt milioane de romani care le place foarte mult alcoolul si prostitutia politica, este o tara pierdut la toate drepturile europene si de integrare si mai ales lipsa de aderare confirma cel mai mare dezastru din toate punctele de vedere.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !