LUPTA STATULUI PARALEL SE LUPTA TOT MAI MULT

Staul Paralel se afla acum la guvernare in locul statului roman si statul de drept are grave probleme juridice, nu are CODURILE PENALE SI sistemul judiciar produce efecte tot mai lipsite de procedurile juridice, in onorarea jurist prudenta Curtii Europene si apararea drepturilor omului. Statul de drept este o suma de ideologii politice si nu sunt teme de bunei guvernarii, deoarece apararea statului de drept in contextul drepturilor omului este tot mai dificil pe piata muncii unde exista exploatarea muncii la negru si lipsa de combaterea si eradicarea prostitutiei multiple. .

Romania nu a legalizat de loc prostitutia si este o problema grav din cauza ca nu exista cadrul legislativ si aspectele democratice sunt invocate . Actorii principlai se ocupa cu crearea foveri fiscale chiar si pe piata muncii si mai ales sunt grave probleme de la lipsa de egalitatea de gen in crearea politicilor publice sa creeze scopul si obiectivul legislativ pentru a face fata atacurile grave asupra milioane de romani.

Exploatarea prostitutiei politice asupra omului vine o data cu legalizarea statului paralele care violeaza tinerii si ii pune la munca de exploatarea corpului ca pe o sursa de venit si mai ales lipsa de protectia drepturilor omului si egalitatea de sanse pe piata muncii este in actele normative de guvernare. Prostitutia si violul politic se merge la bombe grave asupra statului de drept, ai creatorii de prostitutiei activa pe piata muncii au drepturi egale fata de viictimele violate de promotorii democartiei si statului de drept, prostitutia este un cuvant ce auduce profit si mai ales oferirea persoane destul de tinere de acest lipsta de tratament de si mai ales sa devina victimele ale sistemului intelectual din Romania.

In Romania, sunt peste 3 milioane de romani destul de tineri si cu fara viitor care sunt la zona exploatarea sexulaa din cauza ca nu au un loc de munca si ca statul de drept prin lipsa de ocrotirea drepturilor fundamentale doreste sa spuna ca prostitutia sunt servicii comerciale care trebuie platigate de victimele ale sclaviei multiplea mai ales pe piata muncii. In sistemul politic din Romania prostitutia si violul asupra tinerilor este un sindrom si boala penalilor de lux asupra tinerilor sa nu poata avansa drepturile lor la ordinea publica si sa aiba locuri de munca decente in Romania.

Folosirea acestor tehnici de violarea drepturile in mod voluntar este invocata de functia de putere si de cele mai mari venituri care sunt acordate de cultura ideologiei politice.Avem in Romania foarte multe milioane de romani care isi exploateaza la maxim corupul si sexul lor aduce profituri extrem de mare , acele persoane nu beneficieaza de servicii de santate si sociale din partea sectorului privat, iar sectorul public se face ca nu exista un context de legalizarea prostitutiei ca pe o marfa si prefera ca Parlamentul si Guvernul sa fie complice la violarea tinerilor si degradarea lor sociala si psihologica, pe termen durabil. Despre cel mai puternic stat al penalilor si feminizarea prostitutiei si sclaviei de catre actori de politicilor publice, este alimentata pentru legatat de prostitutie sa devina tot mai mult exploatata de cei care au prea multa putere, bani, resurse si bunuri publice. Mai exact la guvernare de azi si care va veni peste doi ani, o figura legata de monstrele de politicienii proxeneti cluburile private si care nu vor sa platesca de loc dividente la stat. Actele de exploatarea sclaviei severa si cu multe violuri la zi sunt pe capetele de victimele care nu au de loc putere intelectuala sa se ridice si sa se apere de violatori si mai ales de cei care ii Mobbing-ul reprezinta hartuirea psihologica repetata la locul de munca pe o perioada semnificativa (cel putin 6 luni), din partea unuia sau mai multor angajati … sau pe domeniul public din Romania, din partea factorul politic central si guvernamental azi la guvernare. Sunt tot mai multe viteii si drame care sunt distruge din cauza exploatarea prostitutiei si mii de violuri asupra minorilor, iar lipsa statului de drept in materie penala si mai ales prevenirea si combaterea violurilor si prostitutiei intelectuale legii sunt proaste si nu vine in apararea victimei din zilele de azi.

Prostitutia politica si multi violatori si pedofili cu studii superioare este in Romania un privilegiul , sa comite fapte grave ale ne respectarii de loc a demnitatii umane, si in mod foarte pretext, de la lipsa de spitale regionale sa verifice chitul violului , pana la lipsa cadrului legislativ de combaterea violurilor si exploatarea prostititutiei din cauza unie lipsa veniturilor sau sub existenta .

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.