LUPTA POLITICA PENTRU CEI CU DOSARE PENALE

 

 

Regimul PSD, adica Ponta cu actuala majoritate parlamentară şi care nu guvernează in continuare tara noastra, si aduce la guvernare cel mai copt si corupt guvern, deoarece vor sa faca modificari la codurile penale in interesul lor. Nu vrem coduri penale si o noua coruptie şi noi corptii de partide private, şi este nevoie de abolirea guvernului poverii fiscale si sa plece parlamentarii cu dosare penale de coruptie, de la varful tarii.

In ultimul timp România a ramas cu fara guvern sa guverneze,  in toata tara, deoarece guvernul si comisiile permanente si parlamentarii din sub umbrela regimului PSD, au venit cu cele mai mari schimbari la codurile de procedură penală şi alte coduri, in vedere promovarii unor proiecte de lege care sa aduca mai multe drepturi, pentru politicienii care sunt cu dosare penale pentru afaceri de coruptiei, in special de la guvernarea lor. Astfel, cu privire la proiectul Codului penal au fost facute foarte multe amendamente de catre parlamentarii care au mari probleme cu legea, dintre care Comisia juritica a admis 26 amedamente, iar din partea poporului roman sunt zero, astfel Comisia juritica a fost obligată sa incalce statul de drept, şi care de asemenea la mai multe dosare de afaceri de coruptie.

 

Pe langa valul mare de penalii in zona de guvernare legislativă si expresiei guvernului penalilor de ciolane de lux, Parlamentul in acativitatea de stat, nu mai ezistă, deoarece face scut impotriva Comsiilor de judecată si protejează pe toti penalii de la afacerilor de coruptiei, deoarece legi importante sunt modificate de actuala majoritate parlamentară, dupa propriile lor interese, pentru ca statul roman sa fie cu cele mai mari probleme asupra poporului romna.

Prin toată aceasta afaceri de coruptiei si care se extinde tot mai sus, rolul deptuatilor de la puterea legislativă, este sa nu aduca legi active , iar raspunderea lor in cadrul exercitarii atributilor organului suprem al puterii de stat de reduse, in schimb, sunt guvernarea penalilor si noi afaceri de clientela de partide private, adica lot mare de dosare penale din regimul PSD, deoarece nu are proiecte de tara si are cresterii si dezvolatrii de coruptiei si de scalviei severă, cu ajutorul parlamentarilor care nu sunt in stare sa faca o lege sau sa aduca un program de guvernare in realitatea economica de tara, privind crestere economica si ocuparea fortei de munca, care nu este o actiune de guvernare ale tuturor partidelor politice din sub umbrela politica PSD.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro