LUPTA PENTRU PUTERE SI CE CERE UN NOU GUVERN LA GUVERNARE IN ANUL 2019

 

 

Cele mai multe burenii politice au cerut revenirea la un nou guvern si s-a deschis o noua lupta politica astfel incat sa creeze un nou guvern si din tufisile din stanga care sunt tot timpul impotriva tuturor romanilor  este de mai bine 20 de ani, fiind o alegere politica periculoasa de dreptul foarte periculos de cel care se afla si se afla acum la putere totala impotiva tot ce este nou. Sunt multe partide politice ce sunt impotriva schimarilor  politice de la zerul impotriva dreptul la vot si jos independenta si proiecte si investii din partea Guvernului si din toate culorile politice. Este de dreptul inadmisibil sa vezi cum nu se face nimic si de mai grav.

Pericolul cel mare al monstrele politice nu este de loc pentru siguranta non securitatea sociala si sanatatea publica [prin [proiecte regionale de modernizarea infrastructurii de spitale regionale, ci este mai degraba bunastarea politicienilor penalii pe functii publice in lupta cu bunastarii democrtatiei, un pericol de cea mai mare legitimitate politica mare si opozitia prin opozitie politica si mass-media pentru a fii impotriva luptei reformelor fiscale, sociale si economice. Si, care pretind ca guverneaza si nu se vede decat teatru si comedie politica al pachetul de  masuri ai Guvernului PSD si ALDE, al alegerilor locale. Orice fel de  decizie politica a guvernului in care a fost lansate si alte guverne de forma si care nu vor sa administreze si sa gestioneze problemele oamenilor, sunt expresia celor care iau votat.
Guvernul PSD si alde, a  fost la guvernare, si acum nu avem guvern al majoritatea parlamentara , compromisa pe proprii proiecte cu care sau laudat ca vor face, care si-au lansat numai aghiontatii si ordonate de urgenta sa guverneze si sa pastoreasca doar pe cei care reprezinta suma de interes major. Ghilotina este si acum la guvernarea si nu si-a inchetat de loc afacerile publice si politica de guvernare, si venind sa ia lumina care sa nu -ii mai ajute de loc sa guverneze. Procurorii au deturnat actele de coruptiei in forma calificata de 3 ani, si acum fulgere in sistemul politica cu lovitura data asupra miliardarului de la guvernarea lor fictiva.
Ministerul pentru Egalitatea de Sanse au decarat ca se afla cel mai slab guvern si echipa guvernamentala , nu progreseaza de loc spre binele afacerilor politice ale tuturor partidelor la putere. Partidul PSD, a ramas la nivelul anilor 1989, acest partid al lui nimeni, cu care se lauda prin numai cresterea pensiilor si salariilor de 1 la suta. atat poate sa ofere si-a mai tras o lovitura de teatru, vrea sa schimbe guvernarea centrala, pentru ca, fiind  si mai buna guma de mestecat. Intruct din toate protestele gestionate cu buna pratica politica din anul 2016 pentru a canta hora penalilor in fata Guvernului, a condus la miscarilor vionetei, in contextul sistemul politic in fata multor proteste civice. Tradatorii de neam si vanzatorii de tara cu legii speciale, sunt acum oponentii ai clasei politice , nu sunt de loc politicienii rai, de asta, sub un milion de voturi, sunt pentru ei.
Avem nevoie de elite de oameni noi, in alege ce este mai bun si dusmanii ai tarii, sa dispara din viata publica. Suntem pe cel mai pelicula traseului politic se afla si produce ce este efectiv dificil de realizat si nu exista liderii politici sa ridice si sa vina  cu noi proiecte de tara mai aproape de oameni, astfel incat, astazi, lipseste milioane de romani sa  ia  masa  pentru guvernarii bunastarii sociala si modernizarea multe domenii macroeconomice si politice. Nu exista de loc responsabilitate si mai grav, nu este responsabilitate nationala, un lider sa ridice clasa politica sa guverneze si sa nu mai ofere politica de partide fictive, sa lupte impotriva interesele reale si sa lupta impotriva tarii. Adversarii politici, nu sunt dusmanii de moarte ai Guvernului PSD 3 si totii clinetii de penali si  sa guverneze bine mersi, la adresa luptei impotriva independenta statului de drept si mai ales la nivelul tuturor Drepturilor Omului.

 

www.ziarulviit.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor