LUPTA PENTRU MAI MARE RĂU SE PROMOVEAZĂ FOARTE MULT

 

Puterea politică de guvernare ale peste 80 la sută, dintre politicieni de pe scena politică românească, este să facă mult rău poporului român, pentru a ţine pe românii în sclavia lor, astfel încât acest popor să fie cu multă sărăcie în România pe o perioadă determinată. Sărăcia din România este arta politică ale partidelor politice de la guvernare, care se extinde foarte repede la milioane de românii cu drept de vot, şi promovată din cauza clasei politice, care prevede numai clientelă politică de partide de prestării servicii politice de slabă calitate politică. Sunt milioane de românii cu drept de vot, care nu au locuri de muncă din cauza că este prea mare corupţia şi afectează interesele economice ale României.

Pentru anul 2014, partidele politice de la guvernare politică comună, nu au în continuare programe economice sociale, de combaterea sărăciei şi corupţie, care provine din sub guvernare PSD şi cu alte partide de 1 la sută, deoarece prevede cadre politice la procesele de guvernare executive şi legislative, care sunt cu dosare penale pentru corupţie avansată. Pe total România prevede 10 milioane de persoane care sunt pe drumuri şi cu fără locuri de muncă sau resurse financiare din partea Guvernului care nu creează locuri de muncă, prin legi sau alte instrumente politice din cadrul actualei majorităţii parlamentare.

 

Astfel încât, această tara este guvernată de guvernarea penalilor şi pline cu dosare penale la fără număr, care de astfel, actuala majoritate parlamentară este condusă de peste 100 de parlamentari care au probleme serioase cu legea. Politicienii din cadrul PSD şi alte partide le lângă guvernare, au prosperitate economică şi de corupţie masivă, astfel încât sclavia severă este o formă de guvernare, pentru a ţine pe românii cu fără locuri de muncă mai rău, pe lângă partidele care sunt cel mai mult împotriva tuturor românilor, prin activarea deserviciilor statului român.

 

Deşi, românii o duc extrem de rău din punctul de vedere economic şi social, din cauza milioanele de dosare penale ale politicienilor de pe la toate partidelor politice şi parlamentare, care nu prevede viziune politică şi economică reală,  deoarece clasa politică nu vrea să lucreze la combaterea corupţie şi sclaviei severă, pentru ca românii să nu vină în  număr mare la viitoarele alegeri electorale, pentru a fi mai usor fraudate de clientela politică de partide.

 

Abolirea sclaviei severe prin creerea de locuri de muncă reale şi sustenabile, nu este principalul program de guvernare ale tuturor partidelor de la guvernarea ciolanelor de lux, deoarece preferă să lucreze la interesele de grupuri politice mafiote, sau să îşi bată joc de românii cu drept de vot, prin ridicarea poverii fiscale, care scade locurile de muncă, care mai sunt bine plătite pe piata muncii în România.

 

De remarcat, România are peste 10.000 de politicienii de la toate formele politice, care sunt cu dosare penale şi care fac afaceri, cu statul român, prin firmele lor fantome, care nu sunt plătitoare de taxe şi impozite, întrucât aceste firme sunt pentru a creea alte noi măsuri de austeritate, deoarece românii să fugă din România, pentru că nu au un loc de muncă mai bun şi care să asigure un viitor mai mare în tara lor mama şi tată.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor