LUPTA PENTRU CORUPTIE IN ROMANIA VA FI FOARTE GREA SI DIFICILA

 

Lupta impotriva coruptiei politice, economice si promovarea statului de drept, va fi cea mai grea lovitura politica si va fi foarte greu de indeplinit la nivelul Uniunii Europene. O lupta impotriva coruptia din Romania a fost de sub 30 la suta, arata unele rapoarte ale MCV-ului, de asta Romania Nu este in zona Schengen si la fonduri europene mai multe.

Guvernul PSD 3, cu actuala majoritate parlamentara politica penala, a modificat parcursul pro-european, prin faptul ca majoritatea politicienilor penali  ce formeaza o guvernare al penalilor si care se amesteca in treburile sistemului judiciar.

Guvernul isi permite sa faca orice de capul lui, face parte dintr-un grup tot mai bine organizat la dezvoltarea mafiei politice autentice. Astfel incat, Romania dupa ce are milioane de probleme de orice factura, se confrunta acum cu lupta statului de drept si respectarea tratatelor de aderare.

Protectia penalilor la guvernare privind coruptia publica din Programul de guvernare care cere tot timpul afaceri de coruptiei si promovarea saracia continua si un stat al intereselor partidelor private. Guvernul personal,are mari planuri asupra sistemului de justitiei. Acest guvern care este al cincilea guvern in 12 luni, a declansat un razboi politic pe viata si pe moarte, pe patul spitalelor de penalii. Romania a aderat la Uniunea Europena sa vie un stat cu drepturi depline si acum asupra drepturilor europene se vinde tot mai multe capitole la o majoritate de clientii politici ultra penalii. Se discuta despre persoane tot timpul la guvernare si nu despre proiecte de dezvoltare si crestere, de asta sunt si vor fii tot timpul multe probleme serioase impotriva clasei inalte de politicienii penali. Sunt masuri politice luate pentru a scapa pe seful infractorilor de puscarie si mafia politica sa isi faca propriile dosare penale la lansarea de noi alegeri anticipate.

Pentru a dovedi ca sistemul judiciar are probleme trebuie confirmate cu probe. Pentru ca sa dovedit cum au fost promovate marile privatizari cu scopul de a promova coruptia din Romania din toate programele de guvernare ale partidelor politice au aratat ca sunt un pericol de securitate interna si externa si impotriva Romaniei.

Inca mai exista coruptia mare si nu s-a topit de loc, si de asta de face unele modificarii pe ascuns , in special in zona partidului de guvernare si care are parghii in croirea sistemului judiciar, sa fie pe placul clientilor penali si care lupta tot mai mult impotriva statului de drept. Idea de avea l lupta impotriva coruptiei trebuie sa genereze astfel de programe serioase si procurorii care nu au contracte cu infractorii si isi negocieaza propriile dosare penale, sa poata fugii din tara infractorii care au fost tot timpul la butoane si au guvernat aceasta tara sa fie cu zero liderii politice de incredere pentru aceasta tara din Uniunea Europeana, care este doar cu numele si lipsita de viziune si proiecte de tara pe termen lung.

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !