LUPTA MARE TREBUIE SA VINĂ PENTRU ECONOMIE DIN POLITICA

 

 

România este singura tara din clubul Uniunii Europene, care nu are miliarde de euro de investitii pentru dezvoltarea infrastructurii in regiune. Legăturile cu marile economii privind crestere economică şi creerea de milioane de locuri de muncă mai bune şi reale, nu vin din pacate, pentru mediul rural şi urban în toată România. România are un guvern politic şi care nu guvernează de loc, pe partea economică privind masurile şi reforme economice pentru realitatea economică şi socială.

 

In ianuarie, România a pierdut 1 milion de locuri de muncă noi, o crestere economică de peste 5 la sută, dar şi dreptate socială, pentru românii, din cauza ca Guvernul Ponta 4, nu lucrează cu instrumente legislative, privind gestionarea cresterii economice şi a nivelului de trai, din partea actualei majoritati parlamentare, care este expresia programului de guvernare al celui mai mare regim politic în România.

 

România pentru românii nu poate trai la infinit, pe lumea asta cu cele mai mici venituri precum la 17 milioane de persoane, cu fara un contract de crestere economică, promovand corupţia care vine din partea tuturor partidelor de la guvernare, şi care înseamnă lansarea evaziunii fiscale în toată zona economică.

 

Fondurile de coeziune de generarea şi atragerea de noi investitorii straini şi românii, precum crearea de noi firme mici şi mari, nu sunt programate să fie în anul curent, deoarece măsurile de austeritate sunt monstra de guvernare, pentru actualul regim politic. Dezvoltarea infrastructurii europene în regiune, nu prevede România pentru românii, şi prevede scăderea locurilor de muncă de bună calitate, şi cea mai mare povara fiscală, asupra mediului de afaceri.

 

Guvernul de partide private, nu are un cadrul legislativ, pentru cele 1 milion de firme mici şi mari, care nu beneficiează de ajutor legislativ, privind în jos taxele şi impozitele, care să aducă o resetare economică pentru cresterii economice şi pentru nivelului de trai, care aduce energie economică de lungă durată.

 

Guvernul român seamănă prea mult sub guvernarii Ponta 4, care a fost în trei ani de zile, pe lângă a gestiona milioane de probleme cu caracter economic şi lipsa majoră de dreptate socială, precum lipsă totală de libertatea economică pentru mediul de afaceri românesc, astfel încât societatea românească nu se ridică la nivelul tuturor statelor membre ale Uuniunii Europene, confirmând ca anul 2015, nu prevede niciun euro pentru infrastructura şi modernizare, a cadrului economic şi socială, să fie cu accelerarea nivelului de trai.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro