LUPTA MAI MARE PENTRU SCHIMBAREA GUVERNULUI

 

 

Luptă mai mare pentru schimbarea guvernului Ponta 4, trebuie sa fie din partea liderilor politici din cadrul Parlamentului, adica opozitia parlamentară, deoarece nu avem un guvern care să guverneze tara şi ridica saracia şi coruptia, ca model de guvernare in intreaga societate românească şi care afectează in mod direct la milioane de romanii cu drept de vot, să fie cu fara nicio o sursă de venit din partea nimănul, astfel Guvernul Ponta 4, nu creează politicii sociale şi economice, de generarea de milioane de oferte de munca si numai coruptie masivă in guvernarea penalilor.

 

Guvernul PSD, va fi schimbat de coruptia din actelor guvernamentale, şi cu trafic de clientelă politică privată, adică cu record in dosare penale pentru coruptie si pentru corupti, care nu guvernează cu nimic bun in toată România, dar are ca scop sa isi prelungească majoritatea parlamentară, pentru guvernarea poverilor fiscale, cu un alt nou guvern plin de penali, şi care sa fie la guvernarea personală, sa se laude cu cate dosare penale pentru coruptie la greu, se află in guvernul Ponta 5 in continuare. Guvernul Ponta 4, este considerat de cancelariile europene, fiind un guvern avid de putere in coruptiei si de sclaviei politică, si care nu au programele de guvernare economice, in dezvolatrea de noi reforme în modernizarea infrastructurii economice si de noi autostrazi şi moderne, dar este un guvern pentru guvernarea penalilor si de ciolane de lux.

 

Pentru guvernarea şi politica PSD, nu vrea in continuare sa fie in lupta impotriva coruptiei şi saraciei severă, şi in dezvoltarea tarii spre bunăstarea tarilor avansate, deoarece vrea guvernarea penalilor. Partidele private in guvernarea Ponta 4, nu a costruit nicio autostradă, şi nici un kilometru de drmuri nationale şi europene, dar daca organele de judecată inchide ochii la coruptia din guvernul Ponta 4, poate mai curge un kilometru de autostradă.

România este singura tara din clubul Uniunii Europene, care nu are drmuri moderne şi autostrzi prin muntii, dar are record de datoriilor externe, din partea guvernului Ponta de la PSD, prin ridicarea guvernarii penalilor ca putere economică în viata tuturor românilor. Nu avem o infrastructură de planuri in investitii de infrastructură rutieră şi cu comunicarea pe calea ferată, la nivelul marilor economii mondiale.

 

Toti ministrii ai guvernului Ponta 4, de la partidele lor private si de 1 la sută, în gândirea politică, au gestionat extrem de prost constructia de autostrazi incât sa ajuns sa fie mai mare kilometru de dosare penale in autostradă, decât kilometrii noi de autostrazi.  Guvernarea penalilor şi cu focare in clientelă politică de la oamenilor de afaceri, care au deturnare de fonduri publice, nu au maturitate in guvernare să construiească autostrazi şi in schimb au blocat toate fondurile europene, din cauza coruptiei şi afacerilor penale.

 

 

De asta, este nevoie de un nou guvern cu noul programului de guvernare, care sa aducă proiecte in dezvoltarii infrastructurii de dezvoltare rutieră şi pe calea ferată, care inseamnă mari cresterii economice şi generarea de oferte de muncă. Guvernul Ponta 4, are cea mai mică crestere economică şi cu scăderea nivelului de trai, de peste 56 la sută, in anul curent.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.