LUMEA SE POATE VEDEA FOARTE MULT PRIN CUVINTE

Legea dreptăţii lui Dumnezeu aduce peste capul tău ce ai adus şi tu peste capul aproapelui tău. Ce ai făcut, ţi se va face, ce ai zis, ţi se va zice, ce încarci pe altul, ai să duci şi tu tot mai mult. Un om care are inimă plină de iubire nu va fi niciodată urât, singur sau sărac. Un om inteligent se îmbracă ori de câte ori este obligat să-şi petreacă timpul alături de proşti. Ceea ce este şi el mai mult.

 

Dacă Dumnezeu nu ne-ar ajuta, nu doar că nu am învinge, dar nici nu am mai putea lupta. Să dăm păcatele lui Dumnezeu şi vom primi harul Său. Păcatele sunt otrava vieţii noastre, care se revarsă, în primul rând, asupra copiilor mici, în familie mea, apoi se extinde la vecini. Când eu îm dau pacatul lui Dumnezeu, El îl ridică de la mine şi-mii dă harul lui.

 

Oamenii nu mai încap astăzi în lume, din cauza păcatelor părinţilor lor,  care sunt tot mai multe de câţi oamenii care sunt pe această planetă. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică. Când eşti dărâmat pentru nimic, Dumnezeu te va ridica pentru ceva.

 

Omul cu adevărat bun e cel care ar fi putut fi rău şi n-a fost. Cheamă-Mă, în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi. Iar tu mă vei proslăvi. Am învăţat să ascund durerea, să suport suferinţa şi să zâmbesc, cu lacrmi în ochi. Cine se gândeşte să urmeze pe Dumnezeu, şi să se asemene cu el prin cruce să se asemene în continuare.

 

Mântuirea este doar în casa lui Dumnezeu, adică Biserica. Singura Biserică adevărată rămâne Biserica Ortodoxă de pe acest pământ, deoarece Romania este foarte mult iubită de Dumnezeu, prin grădina Macii Domnului, care sunt îmbrăcate în Duhul Sfânt. Cel ce are puterea să se îngenuncheze în faţa lui Dumnezeu, poate fi mai drept în faţa duşmanilor.

 

Când nu poţi tu, poate Dumnezeu. Cel ce mânâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Necazurile vieţii sunt un grai mai aspru al lui Dumnezeu câtre oamenii mai grei sau mai vicleni la minte.

 

Doamne, ştiu că tu poşi totul şi nimic nu poate sta împotriva dorinţelor Tale. Doamne, ştiu că nu sunt perfect, ştiu că nu mă rog în fiecare zi, ştiu că mă vând să fiu vânzător de păcate, ştiu că mă mai enervezi pe nimic uneori, dar îţi  mulţumesc pentru că , deşi greşesc, Tu mă iubeşti şi îmi araţi asta în fiecare secundă din viaţa mea.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.