LOVITURA PENTRU COALITIA PSD SI ALDE IN PLINA LOVITURA

 

Mai avem slabi politicienii tot mai care sunt de acord sa distruga Drepturile Omului si libertatea de expresei, in viata politicii romanesti si care nu e pentru guvernare statul de drept. Romania este tot mai educata la nivelul clasei politice pilina de infractori si penalii care sunt la varful tarii care fac ce vor ei , au o desosebita placere sa ofere o performanta de doi lei la guvernarea tarii. Penalii si infractorii au fost trimis in judecata pentru 10 ani, pentru spalare de milioane de euro in forma calificata . In privinta statului de drept ce este mai mult pe hartie de cat in realitatea sistemului judiciar, prevede ca nu exista de loc mecanica de cooperare si modernizarea completelor de judecata de pe teritoriul al Romaniei, este o problema dificila si lupta anti-coruptiei a devenit un slogan politica in privitna combaterea coruptiei si evaziune si nu numai. Nu exista de loc teoretic sa fie aprovundata ideea de avea o justitiei serioasa si independenta justitiei sa nu fie subordonata clientelei politice expirate. Democratia nu este de loc. Alternativa politica tot mai sero. Coalitia PSD-ALDE au tot mai grave probleme politice din cauza ca au promis pre multe si inca nu sunt in stare sa revina la guvernare.

Lupta tot mai disperata de care au dato dovada actorii penalii de firica sa nu cumva sa isi rupa gatul. au lansat ideea ca noi trebuie sa facem putere selectiva. Nu mai conteaza daca ai cadrele politice din partea partidele politice cu talent sa guverneze la guvernele lor. PSD-ALDE, se lupta sa pastreze puterea, indiferent daca mai au milioane de voturi in Parlament, dar democratia este un un apartament de inchiriat pentru toti penalii din parteneriatul penalilor si infractorilor.

In avem de loc suveranitate pentru Parlament.PSD- daca mai doreste sa fie in sistemul politic roamnesc trebuie sa faca deratizarea penalilor de pe functii publice si sa vina cu persoane credibile si serioase, care inclusiv sa nu mai violeze drepturile omului si sa amendeze bugetele de educatiei sa fie sub privatizarea unor centre de penalii si infractorii de toate loturile politice.

A fost cel mai mare circ azi al Parlament, pentru demiterea lui Liviu Dragnea si colegul Lui de LA sefia Camerei Deputatilor, pe facebook a fost cea mai mare audinta. Astfel, nu a fost sa fie revocarea vedetele penale si care au avut lipsa de voturi la 165 la sub 160 sa fie admis, si sa spuna la vot pe ordine de zi doua solicitari, deoarece PSD a confirma ca nu mai are de loc majoritatea parlamentara cu care a castigat alegerile parlamentare 2016-2020, prin faptul ca au promis multe romanilor si au livrat mult circ si scut atomic al guvernatilor si parlamentarilor pentru zero guvernele ale Romanie si partidele politice devin doar clanuri ale mafiilor politice moderne. Va dura dura o criza politica la Camera Deputatilor de lunga durata.

sursa: Ziarul Viitor

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !