LOVITURA DURA PENTRU PNL ACUM IN 2020 ALEGERILE LOCALE

Alegerile locale sunt intro perioada de criza economica si grave probleme multiple si diverse politice, sute de primari au trecut in barca PSD. Neimplicarea Gyvernului PNL in afacerile publice locale si la guvernare distruge dreapta politica. Tot la stanga se pare ca mai vin si alt 20 de parlamentari. Cand erau la PNL nu primeau nici un euro si nu primea ajutor politic pe diferite proiecte de dezvoltarea si modernizarea comunele mici. Nu cred ca PNL mai este pe primul loc in alegerile locale si parlamentare deoarece alegerile antipate nu da un nou star politic si politica Partidului National Liberal continuand cu grave probleme ce sunt aplicate de succesori, chiar daca, teroetic, fiecare parlamentar cu doua partide politice propune dizolvarea partidelor mari. Cand a fost si sunt acum PNL si Guvernul si ideologia de proprietate private si libertate sclaviei severe, nu exista expresia modernizarea a tarii.

PNL se retrage de la Guvernare din cursa pentru desemnarea candidatul de premier si in aceasta perioada grupari intre partide politice si lipsa de alternata la guvernare a liberalii duce la venirea stangii la guvernare. Imediat dupa desemnare unui guvern de forma si care s-au dovedit ca nu are programului de guvernare si expresa formei proprie de guvernare , parata ca Guvernul MEU devine guvernarea personala nu avand oameni de stat si politicienii tot mai mici si care nu au deloc grija de oamenii si de comunitatea lor.

Mecanismul alegerilor anticipate si institutia alegerilor de la zero, ca drept sistem politic baza pe 7 partide politice parlamentare si care nu vor sa guverneze si ministerele si guvernele politice sunt un pericol pentru desenarea si croirea viziunii politice si impotranta ca sa fie un Guvern de forma. Masurile adoptate in timpul unei guvernari ale PNL a fost impotriva Constitutiei. Guvernul desemnat de PNL nu este un guvern care sa aiba majoritate parlamentara si nu este Constitutionala. Lipsa si prostele grave pentru acutizarea crizei politice , prin lovituri de stat si organizarea unui guvern de doi lei, pune in pericol dezechilibrele macroeconomice si vor introduce masuri de austeritate la nu respectarea institutiilor publice, la zero lipsa de stabilitatii politice, si nici un proiect bun pentru realizarea binelui public.

Astfel, sub Guvernele PNL Romania nu are noi locuri de munca si un regim fiscal coerent si sa ridice nivelul de cresterii de investitiile publice, si sa aiba respect fata de oamenii. Criza politica stabilizeaza tara si aduce o politica periculoasa si un guvern parvenit si infect de toti penalii si care optiunile lor publice sunt la pierderea increderia In Constitutia pe care jurase si in fata poporului sute de parlamentari. Guvernul nu este pe placul oamenilor, Un guvern PNL protavocea minciuni si manipulare ordinara. Cele 2 guvern ale PNL a confirmat ca nu sunt parlamentari lor buni de guvernare si sa mai vina la putere Statului Roman care a fost subminat si privatizat la ruinele clanurile periferice .

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro