LOCURI DE MUNCA PENTRU LUNA IUNIE 2013, NU SUNT IN CONTINUARE

Locuri de munca pentru luna iunie 2013, nu sunt in continuare la nivel national, pentru cei peste 8 milioane de romanii cu drept de vot, fara locuri de munca din partea statului roman si Comisei Europene.

Rata somajului in randul romanilor europeni pentru Romania, a urcat din nou cu peste 10 la suta, in continuare si peste 8 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, nu au locuri de munca in continuare pe piata muncii si economice din clubul Uniunii Europene.

Actualul Guvern al Romaniei, care este sub majoritate parlamentare de peste 70 la suta, la nivelul Parlamentului al Romaniei, nu creeaza in continuare locuri de munca si mai mult nu pledeaza pentru reforme economice si sociale la relansarea cresterii economice pentru noi locuri de munca.

Pentru anul 2013, sunt milioane de cetatenii europeni si romanii care nu au locuri de munca, si nu beneficiaza de niciun ajutor social si economic in continuare din partea Guvernului al Romaniei sau Comisei Europene, la nivelul national.

Guvernul al Romaniei de centrul stanga, in continuare nu creeaza locuri de munca, pentru masa mare de oamenii cu drept de vot, care nu sunt integrati pe piata muncii si economice din zona euro si non euro, la nivelul Uniunii Europene, astfel incat numarul romanilor fara locuri de munca, este in continuare in crestere de pe teritoriul al Romaniei.

Programul economic de guvernare al USL-ului la nivel local si national, prevedea peste un milion de noi locuri de munca si o cresterea a nivelului de trai de peste 10 la suta, in primul an de guvernare, dar aceste masuri economice si sociale nu se vand in viata cetatenilor romani in continuare.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro