LOCURI DE MUNCA MAI MULTE SI MAI BUNE NU SUNT DE LOC IN CONTINUARE

 

Catre noi locuri de munca si mai multe si bune nu sunt de loc in anul 2017 din partea Programului de guvernare al regimului PSD si ALDE.Guvernul PSD nu este de loc pe drumul locurilor de munca si-a adoptat strategia de guvernare tot mai prost si cu reforma foarte periculoasa si in cadrul anului bugetar 2018. Toate partidele politice de la guvernare nu sunt pentru locuri de munca pentru toti tineri cu studii medii si superioare.

 

Avem un ministrul muncii al Justitiei sociale , care nu beneficieaza de loc de milioane de locuri de munca si de o noua strategie de masa a locuri de munca,deoarece se raporteaza la locurile de munca din sistemul bugetar. Dupa ce proteste au fost pentru noi locuri de munca si au reclamat in piata publica ca nu sunt proiectelor de solidaritate sociala de stat este vast de mii de miliarde de euro, nu prevede de loc ca face parte din programul de guvernare si programe de investitii care sunt tot mai goale pe teritoriul economic national.

 

Obiectivele Guvernului PSD pana in anul 2020 este daca inca mai bine la guvernare sa mai ales noi milioane de romani cu zero locuri de munca., dupa ce sunt mii de locuri de munca slabe platite si cu fara securitate sociala de loc. 5 milioane de tineri care nu au de loc contract de munca cu sistemul de educatiei de stat si care este slab administrativa politica de acum. Guvernarea PSD si clientela patrimoniala de afacerile de coruptiei de orice fel, nu pleca de la guvernare asa de repede pana cand mai lasa alte milioane de persoane cu fara locuri de munca.

 

Programul de guvernare sunt patronate, de servicii sociale foarte slabe , si cu fara ajutor din partea actorilor de pe arena interna, care astfel incat este tot mai rupt de realitatea de integrarea economica europeana de la locurilor noi de munca.

Politicienii de top de la guvernare in mod direct nu se ocupa de crearea de locuri de munca, dupa ce rata somajului este mascat si nu comunica de loc cu saracia lucie si cea curata.2017  sunt romanii dupa ocuparea unui loc de munca , care arata ca nu sunt de loc centre de ajutor sociala pentru somerii si programe sociale europene din fondurile europene.. Somajul cu carnet de partid arata ca nu au de loc locuri de munca si mai mult sunt inca milioane de romani care vor fi la zona zero cu locuri de munca mai bine si mai multe..

Roadele programului de guvernare sunt astfel incat, sa fie 8 milioane de persoane cu venituri mici si mai putine locuri de munca. 80 la suta din romanii cu drept de vot, au probleme grave si sunt exclusii din societatea civila, deoarece ajutoarele de somaj sunt mai mari de cat locurile de munca oferite de investitiile straine slabe si cu fara access direct la contract de munca pe lunga durata.

Milioane de someri cu fara ajutoare sociale din partea sistemului de pensii cel al statului roman, programe de orientarea socio-profesionala nu este valabil in conformitate cu cererea si oferta de noi locuri de munca. programe de guvernare sunt tot mai slabe si nu sunt sisteme sociale active in zona cu milioane de persoane cu lipsa locurilor de munca, care impedica in mod direct dezvoltarea economica si posibilitatea de a fi mai multe persoane cu drept de solicitantii de locuri de munca active.

Romania sub guvernele PSD si LADE impotriva altor guverne politice au distrug parcursul solidaritatii sociale, deoarece cu un somaj tehnic de doua cifre mari, in anul 2017, nu opereaza de loc la combatere a somajului cel de la negru si cel cu acte de somerii. 88 la suta, dintr-e ce care sunt solicitantii de locuri de munca in tara lor mama si tata au tot mai grave probleme sociale si economice, adica au saracie cea mai curata din clubul Uniunii Europene.

Nu av exista de loc locuri de munca de care sunt nevoie pentru Romania, deoarece politicienii de la toate guvernele locale si centrale sunt impotriva sa fie noi oferte de munca de inalta calitate si durabile.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???