LOCURI DE MUNCA LA NIVEL ZERO

Vrem locuri de munca la preturi bune!!!

Cele mai slabe locuri de munca, la preturi de sub 200 de euro, si cu o munca de peste 300 de ore, pentru o luna de zile, asa sunt oferte de munca din partea partidelor private de la guvernare in continuare.

 

 

Locuri de munca sunt la nivel zero, din  cauza Guvernul USL 2,  in continuare  care nu vrea sa reduca din crizele economice si sociale interne si mondiale, si rectiveaza indezvoltarea accelerata de noi crize economice, a tarilor ramase la zona de masuri de austeritate, precum eliminarea de noi cresterii economice cat mai sus, si discrminarea schimburilor comerciale internationale, pentru mentinerea datoriilor externe ale Romaniei, prin cresterea dobanzilor si stabilizarea lor la cele mai inalte credite din clubul Uniunii Europene, pentru Romania.

 

Actualul Guvern al USL-ului,  nu au adus conditii de stimularea cresterii de noi locuri de munca pe anul 2013, si ascunde cea mai mare catastrofa economica din toata zona comerciala care are cele mai mari contractii bugetare, asupra cresterii economice din PIB, din blocului comunitar european, cu o crestere economica artificiala  si pentru parda masurilor de austeritate din nou.

 

Caderea economica si cu cele mai putine locuri de munca sunt in Romania, si se afla la cel mai mic nivel de la  Revolutie, si liderii USL, viseaza foarte mult si in continuare la cele mai mari cresterii economice in anul viitor, cu fara aplicarea programului de guvernare din anul 2012, care prevede simularea mediului de afacerii din zona macroeconomice, prin reducerea costurilor la zona muncii cu peste 5 la suta, si reducerea TVA-ului, la toate produselor alimentare de la 24 la suta, pentru 19 la suta, si pentru lansarea de noi cresterii economice asa cum cere romanii cu drept de vot, din strada.

Rata somajului in randul tinerilor cu varstele de 18-40 de ani, se ridica la nivelul record, precum 65 la suta, reprezentand circa 6 milioane de persoane din Romania, care sunt pe strazile din Uniunea Europeana, in continuare.

 

La nivelul local si national, au ramas pentru anul 2013 si anul viitor, peste 10 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, care nu au prestari servicii economice si sociale, din partea autoritatilor romane, astfel incat Guvernul nu are in continuare programe de dezvoltarea cresterii economice si sociale, privind reducerea somajului sau  integrarea tuturor romanilor intr-o forma de invatamant de stat, pentru piata fortei de munca a tinerilor care nu se raporteaza la cererea si oferta de munca extrem de slaba in Romania.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro