LOCURI DE MUNCA ÎN ROMANIA NU SE VAD LA NIVEL NATIONAL

Locuri de muncă în anul 2013, nu au fost deloc în toată ţara şi în continuare oferte de muncă sunt la nivel zero, prin toată România pentru anul 2014. Romania are mai multe cereri de muncă decât oferte de muncă pentru proprii locuitori.

 

România are tot mai multe cereri de muncă, precum 10 milioane de romanii cu fără locuri de muncă, în continuare decât oferte de muncă, care sunt cu fără plata tuturor  contribuţiilor de  sociale şi de sănătate din partea companiilor comerciale, care nu au măsuri de redresarea creşterii economice din partea regimului USL.

 

Partidele parlamentare şi private din cadrul USL, de la puterea executivă şi legislativă comună, nu au venit pentru anul 2014, cu programe legislative de viitor, privind reducerea costurilor de muncă pe toată paleta a muncii din România.

 

Regimul USL cu partidele PSD-PNL şi alte partide şi mai mici private, din cadrul USL, nu au reconfirmat programul economic şi social de guvernare din alegerile parlamentare prin 2012, care prevede o infrastructura economică şi financiară, cu accent pentru cel putin un milion de noi locuri de muncă, care nu au fost adoptat de mai mari liderii ai USL-ului, care se reconfirmă în anul 2014, ca sunt tot mai nimeni în România.

 

Dezvoltarea economică şi financiară din partea partidelor private de la guvernarea ţării, nu a fost promovată pentru ca România să rămână pe ultimul loc din Europa şi cu cele mai mari probleme economici şi de integrarea europeana la tuturor drepturilor fundamentale din clubul Uniunii Europene.

 

Pentru 2013, sunt la nivel local şi naţional, circa 10 milioane de romanii cu vârstele cuprinse între 18-45 de ani, care nu au prestări servicii economice şi sociale din partea nimănui.

 

Pentru toate partidele din cadrul USL.  ,,România are nevoie de milioane de locuri de muncă de înaltă calitate şi la preţuri de peste 500 de euro, bucata, care să aducă creşterii economică şi financiară de lungă durată şi nealiniată la nicio ţară din afara româniei, care au cele mai mari probleme economice”.

 

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.