LISTELE ELECTORALE PENTRU ALEGERILE EUROPENE NU SUNT DE LOC CURATE SI NOI

Departajarea pe listele si criterii slabe ale PSD intre PNL, sint devastatoare la europarlamentare nu sunt de loc in raport cu cererea si oferta politica democratica. Electoratul din Romania sufera de multiple bolii ale ciumelor politice, nu stie ce alege si nu vor veni de la la europarlamentare . Pnetru PNL lista apare ca pe o probleme in sine si problemele interne politice sunt livrate in Parlamentul European. In primele randui sunt clasate persoanele publice certate pentru grave fapte penale si multe doare penale pe rol, de comiterea de grave afaceri de coruptiei cu contractele publice. PNL se distruge singur prin varianta penalilor sa vina la guvernare prin astfel de metode ne democratice.

Din toate formele variate ale cursului politic de azi, aceasta lista a fost facuta cu scopul de a preveni un guvern sau Guvernul PSD-ALDE, dupa alegerile europene. Va avea de suferit economia tari i si nivelului de trai, ca PSD-si ALDE, nu vor mai avea de loc loc sa aiba posibilitatea sa mai continua o Guvernare din alegerile parlamentare . Alegerile europene sunt diferite de mult de alegerile parlamentare. Poate ca PSD , va face alinata politica cu PNL , pentru ca USR inca nu are un electorat politic de mai mult 10 al suta.

Introducerea in politica anului 2019, de foarte mute partide politice ce sunt la texte de examene electorale si cu pag electoral de 5 la suta, pentru a merge in alegerile viitoare. Pentru Romania nu isi mai poate permite orice sa vina in listele electorale ale tuturor partidelor politice. O noua varianta cu peste 100 de noi partide politice sunt pentru eliminarea celor doua mari partide politice ale PSD SI PNL, astfe;l incat Romania nu mai si permite decat sa aiba parte de o mana mare de prosti sau sa elimine toate rebuturile politice din serviciile publice.

Paria alegerilor in sondajelor electorale difera astfel incat scade partidele din opozitia parlamentara deoarece nu au de loc majoritatea parlamentara calificata la alegerile europene. Intrucat alegerile este vorba despre partid si nu despre ce disponibil agenda publica ale liderilor politici. SI cu multa tupeu si mai ales boala mondiala ai politicienilor de partidele mari sunt ca nu prea au de ce sa munceasca pentru binele tarii, astfel alegerile prevede multe concepte de discriminare de la listele electorale, care nu respecta de loc paritate de gen, de bogatie, de cultura, de sex, de religiei si opiniile politice.

Lipsa totala a partidelor politice cu perspective curate si constructive , cu esenta romaneasca de la neamul romanesc in Adunarea Parlamentului de la pamantul romanesc duce lipsa de mare lipsa de Romania pentru alegerile de la ea de acasa. Valori politice sunt violarea drepturilor politice si libertatilor cetatneilor europeni, si lipsa de substanta pura si chimice originale in listele electorale.

www.ziarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro