LISTA ANULUI 2018 CU NOI PROVOCARI SI ASTFEL DE POLITICA

 

Blocul guvernamental din partea PSD se rupe in doua, vor anexa la guvernare, un alt mod de guvern de guvernare. Alegerile anticipate nu vor fi de cat un drum de pornire. Guvernul PSD si ALDE 2, nu mai guverneaza de mult dupa programul de guvernare si promisiunile electorale sunt povesti de adormit copii. Klasus Iohannis va urma al doile mandat de sef al statului romna, fiind cu noi negcieri publice cu unele ONG-uril serioase. Se fac astfel de demersuri pentru un cadrul legislativ mai nou. Guvernul Tudose nu mai are de mult incluziunea si coeziunea programului de guvernare , iar Dragnea si Tariceanu  vor recurge la o noua guvernare.

Echipa noua guvernamentala si sensibila si lenses, care da vina pe persoanele care sunt pe drumuri si nu au de loc locuri de munca si o sursa de venit, vor demisiona in bloc din motive politice bine cunoscute, adica lipsa de crestere economica pentru cresterea tuturur salariilor si pensiilor, adica noi taieri de venituri cu peste 20 la suta.

 

Mediul de afaceri din Romania nu mai are de loc ciclul Revolutiei economice, iar promovarea poverilor fiscale sunt si din cuaza lor, asupra veniturilor mici de pe piata muncii din Romania. Majoritatea parlamentara PSD -ALDE a lovit cu ajutorul mediului de afaceri, peste 13 milioane de romani care nu mai sunt la munca in tara lor, si lucreaza in clubul Uniunii Europene. Noi taxe si impozite vin din partea Guvernului PSD, care acum Romania are peste 200 de taxe si impozite fiscale. Nu se face de loc spitale, scoli, si zero kilometri de autostrada in anul 2018, din partea programului de guvernare al Guvernului PSD si ALDE.

Lipsa de credibilitate si de stabilitate politica in regine, politizarii masive a cresterii economice si zero cresterea nivelului de trai, sunt masuri popluste ieftine si nocive unei societatii lipsite de maturitate democratica. Avem un Guvern la politica lipsit de expertiza profesionala, ce fac mai degraba jocul companiilor private, iar afacerile statului vor fii vandute pentru cresterea sclaviei democratice si milioane de sclavii in Romania.

 

Legile justitiei au fost modificate de politicienii cu grave probleme penale si intr-o forma mai penala, datorita Guvernului PSD si alte lichele penale. ONG-urile din zona Justitiei nu sunt de loc vocale si se pretind ca sunt vafrul de laince ale protestelor de starda din fata Guvernului din Piata Victoriei, nu joca de loc un rol ca actor public pentru ca divresele actiuni nu au fost lansate de ei si de o majoritate parlamentara cu guvernul lor.

 

 

Probleme grave sunt la adresa mass-media din Romania nu are independenta deontologie si nu poate adera la a patra putere al statului roman, deoarece joca numai interesele patronilor si liderilor politici dupa cum este jocul de-a guvernarea alba -negra. Lipsa de credibilitate si viziune si experienta in cadrul presei, arata ca din pacate sunt unele organe de presa al servite actiunilor de afaceri de bani si credibilitatea lor este pusa la indoiala in cadrul mass-media. Romania are lipsa de democrtaizarea si democratizarii multor segmente de democratiei directa si indirecta, iar comunsimul de azi din viata politica interna este mai rau de cat comunismul din acum 28 de ani.

 

ZiarulViitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!