LIPSA MARE DE GUVERNARE DIN PARTEA GUVERNULUI DE AZI

 

 

Guvernul Ponta 4, nu este un guvern si este cel mai mare partid private şi cu multe partide private, care nu face nimic in guvernarea proprie, astfel încât isi bat joc, de politica din partea altor partide parlamentare, care se pare ca au un program de guvernare mai bun şi la actualitatea economică şi reală. Poiltica guvernului, curge cu cea mai mare mizerie politică prin multă corupţie şi trafic de evaziune fiscală, pentru ca investitiile politicienilor de la guvernarea personală, să fie cu mare prosperitate de avere de lux. Dece, nu avem un guvern european şi nu guvern cu multă clientelă politică de la foarte multe partide private, care isi bat joc, de viata statului român şi de viata politica.

 

Este vorba de guvernarea poverilor fiscale şi cu multe masuri de austeritate, care in campaniile electorale, au declarat ca vor guverna prin ofertă bună de guvernare economică, iar acum România are parte de cel mai corupt regim politic şi cu multă putere politică de corupţie care gestionează guvernarea tarii, catre cel mai mare val şi nou de masuri de austetitate, pentru scăderea actualelor locuri de muncă şi indexarea preturilor la raft, prin cea mai slabă cresterea economică, care este impotriva cresterii de noi oferte de muncă, din cauza guvernului Ponta 4.

 

Guvernul de stanga si de factură coruptă prin guvernarea proprie, a revenit la guvernare in mai 2012, pentru dreptate socială şi abolirea masurilor de austertate, care in schimb guvernează cu cele mai multe masuri de austeritate şi cu lot mare de politicienii care sunt cu dosare penale pentru corupţie direct de la Palatul Victoriei. Guvernare şi politica de la PSD, are deturnare de fonduri europene, la firmele de partide private, care Comisia Europeană, cere organelor de abilitate juritică, să ancheteze pe prezentul guvern, care fură din fondurile europene, pentr clientela politică din sub guvernarea Ponta 4, nu pentru modernizarea şi cresterii şi dezvoltarii economice şi sociale, si pentru multă corupţie şi sclaviei severă, la milioane de persoane.

 

Ideea este ca in Guvernul Ponta 4, se vede numi penali şi care sunt cu foarte multe dosare penale pentru corupţie, care creează o guvernare mare şi plină cu număr mare de noi taxe şi impozite. România are nevoie de urgentă, de un guvern care să fie la multă muncă de guvernare economică, şi nu mai are nevoie de guvernarea poverii fiscale, care inseamnă lipsa mare de locuri de muncă, in mediul rural şi urban, pentru ca românii să lucreze pentru piata muncii de pe alte meleaguri străine.

 

Romania din cauza guvernele Ponta de la PSD, si cu numai partide private si cu fara program de guvernare pentru stablitate economică şi atragerea de investitii majore si pentru locuri de munca de prima mana, a pierdut peste 3 milioane de romanii cu drept de vot, şi o crestere economică de 5 la sută, insă acum are o cresterea economică de sub 2 la sută, si cu cea mai mică putere politica in conceptul Uniunii Europene, care de asta nu vin invesititorii strategici, care inseamnă modernizarea infrastructurii economice si dreptatea socială, la nivelul tuturor romanilor, care sunt extrem de saraci şi nu au resure financiare, pentru imbracaminte sau mai ales pentru mancare, care este tot mai scumpă pentru ziua de mâine.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro