LIPSA LOCURILOR DE MUNCA SE AFLĂ LA MODĂ ECONOMICĂ

Lipsa locurilor de muncă se află la modă economică din partea tuturor partidelor parlamentare, deoarece în prezent nu au un cadru politic, privind relansarea locurilor de munca pe piaţa muncii, pentru ca poporul roman să vină să voteze cu partidele parlamentare la alegerile electorale din anul 2014, dar până acum au fost împotriva unui cadru optim economic, de a majora numărul de oferte de muncă în continuare.

Potrivit statisticilor oficiale, în anul 2014, sunt mai mult cu 1 milion de persoane cu fără locuri de muncă, precum şomeri din rândul tinerilor între 18-26 de ani. În anul 2014, tinerii şomeri reprezinta 89 la sută, precum 8 milioane de persoane.

 

Dar se vede că fenomenul se petrece şi în domeniul posibilităţilor de pregătirea şcoală ,, Libertatea învăţământului” egalitatea de acces fără discriminare la pregătirea şcoală în rândul tinerilor nu se materializează, date fiind starea economică ale familiilor, ceea ce generează un popor tot mai incult.

 

În acestă perioadă de criză economică, guvernele nu au putut sau nu au vrut să sporească în mod suficient partea din buget, privind dezvoltarea puternică ale tinerilor care sunt cu fără locuri de muncă şi cu fără drept la orientarea lor profesională pe câmpul muncii, să îşi poată găsi mai uşor un loc de muncă şi să fie cu studii superioare.

 

Numărul locurilor de muncă în realitate este limitat, având în vedere că România are peste 10 milioane de persoane, cu fără locuri de muncă în ţara lor mama şi tata. Succesele dobândite de tinerii din popor vor împedica deci tinerii mai puţin dotaţi intelectuali, să se ridice la un nivel avansat de pregătire profesională.

Exigenţele societăţii capitaliste actuale exprimă tot mai frecvent îngrijorarea şi preocuparea în faţă unor fenomene care trădează degradarea unor valori umane, accentuarea proceselor de alienare, de marginalizare, de debusolarea în rândul unor structuri ale tinerei generaţii, ca de altfel şi în rândul populaţiei adulte, sunt model de guvernare ale tuturor guvernelor private, care prevede adunături de partide private, pentru clientela politică de partide private.

Toate problemele romanilor au fost tratate şi în continuare cu accentuarea fenomenelor de siguranţă socială şi economică, din partea absenteism politic şi civic, din partea factorilor politici şi ale opiniei publice care sunt pe blat cu vânzătorii de ţară.

Violentele economice şi sociale, se maturizează în rândul romanilor, în special în rândul tinerilor cu dificultăţile ,, de a intra în viata socială, în viata profesională, de a da un sens vieţii, din cauza politicienilor romani, care se gândesc numai la interesele de partid, şi lansează alte milioane de probleme economice în viaţa poporului român.

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???