LILIANA MINCA VREA SI EA IN PARLAMENTUL EUROPEAN

Liliana Minca, sefa ALDE de Moldova, doreste si ea sa candideze pentru alegeri, arefoarte multa experienta politica si conteaza extrem de mult.Liliana Minca, care reprezinta o noua alternativa politica si ale tuturor sistemelor politice, are multa sanse sa castige un loc eligibil pe listele partidului ALDE, care numai in Bucuresti, ALDE bate rau pe PNL, la toate sondajele electorale curs si alte . Deputata Liliana Minca a demisionat din mai multe partide politice pentru noul partid ALDE, si acum numai in Moldova,se afla printr-e partidul cu cele mai multe voturi.

Liliana Minca a fost si presedintele Comisiei pentru Comisia de Egalitatea de sanse, doua mandate, a mai declarat la presa , ea a confirmata privind activitatea politica si tarifele politice pe termen durabil ca acum in prezent ia are un numar de 20.000 de semnaturi verificate de mai multe ori, pentru a compune cea mai buna oferta politica electorala impotriva tuturor partidelor de dreapta de pe arena politica interna.

Astfel incat, are mai multe proiecte si egalitatea sociala , privind paleta de milioane de romani saraci, si se va ocupa despre lupta pentru Drepturile omului, Despre egalitatea de sanse si nivelul de plata egala intre barbati si femei pe piata muncii , egalitatii de sanse si realitiile de gen, in societatea deschisa, eliminarea violentei domestice la domiciliu , abolirea violentei domestice din viata publica adica din sistemul politic romanesc.

Liderii ALDE inca nu au venit cu toata lista la presa centrala, si pentru alegerile europene inca care are nevoie de liderii politici super bine in sondajele de opinii publice , nu prea au lasat prea multe nume pentru sustenirea candidatiilor proprii la europarlamentare in 2019. A trebui sa fie Minca Liliana pe listele ALDE, aduce plus valoarea politica cea mai buna si a da paritatea de gen intre toate partidele politice din alegerile europene.

Presedintele ALDE Botosani Liliana Minca a declarat ca targetul de 15% la alegerile europarlamentare va fi atins in judetul Botosani, intentionand in prima instanta sa adune un numar mare de semnaturi pentru sustinerea candidatilor. La acest tur de alegeri fiecare partid trebuie sa depuna 200.000 de semnaturi pentru a-si sustine lista cu candidati. Minca a declarat ca in judetul Botosani vor fi adunate 20.000 de semnaturi. “Dupa ce fiecare candidat va fi evaluat de comisia stabilita in cadrul biroului politic central o sa va prezentam lista si cu siguranta ii veti si vedea pentru ca isi vor face campanie si in judetul Botosani. Ii invit pe toti cei care doresc sa semneze lista de sustinere a candidatilor nostri la alegerile europarlamentare sa vina la sediul nostru in centrul vechi si sa ridice aceste liste sau sa devina membri de partid, sa fie simpatizantii nostri pentru a participa activ la viata politica” a declarat presedintele ALDE Botosani

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro