LIDERII PARLAMENTULUI EUROPEAN , CER IN CONTINUARE RETRAGEREA GUVERNULUI PSD DE LA GUVERNARE

Liderii europene și unele ambasade cer , demisia Guvernului PSD 3, care nu are mandat politic din partea alegerilor europene să formeze alt guvern de penalii în fruntea unui stat european. Europarlamentarul Cristian PREDA , cere suspendarea Guvernului PSD 3 care este făcut din laboratoarele PS-ului si alte entități private, pe persoana fizica a liderii penalii de azi de la guvernarea lor personală.

 

 

Listele PSD si ALDE pentru formarea noului Guvern sunt liste pline de penalii noi si vechi pentru desemnarea unui Guvern al penalilor. Protestele de starda, sunt văzute de catre liderii europene , un act direct pentru  apărării  și consolidării democrației directe, astfel încat, penalii sa nu aibă drepturi politice in fruntea Statului roman.

 

Referitor la unele comunicate de presa, europarlamentarul Cristian Preda, in Parlamentul European, cere alegerile anticipate, si suspendării drepturilor majoritati parlamentarilor penali sa desemneze alt Guvern al penalilor. Schimbarea politica este un act legitim și o dovada politica ca actuala  majoritate parlamentara nu are un Program de guvernare care sa aducă masuri si reforme economice si generează multa ura împotriva proprie lor guvernării si mai ales instabilitate interna.

În opinia europarlamentarul independent, niciun partid si politician nu are voie sa afecteze afacerile politice interne si interesul național, si sa guverneze pe persoana fizică, din multe considerente politice loale.

Pentru că  Cristian Preda,  numai în anul 2017, a adus României, peste 20 de miliarde de euro, din fondurile de coeziune si care acum romanii din mediul rural, au facturi mai mici si apa potabila, canalizare si infrastructura de drumuri la nivel european. Cristian PREDA a informat pe liderii europeni ca Romania are nevoie de un nou Guvern stabil si care sa respecte angajamentele post-electorale, astfel majoritatea parlamentara cu clica lor de eurodeputatii care dezinfomeaza presa externa, si nu abia in 10 ani, de zile , au realizat un raport de tara.. Românii au incredere in  Cristian Preda în Parlamentul European pentru ca produce rapoarte de tara si proiecte eruopene, care in esenta depinde de politica Executivului, sustine Cristian PREDA, presei din cadrul Parlamentului Europei.

Potrivit liderului delegației Partidelor de centru-dreapta la Parlamentul European, considera ca  Cristian Preda este român demn si apară valorile europene si a trims acasă,  in Romania, miliarde de euro, ceea ce  a făcut lobby pentru politica comuna agricolă și dezvoltare , care în esență sunt rapoarte europene foarte bune,  a încrederii primite din partea oamenilor”, și uni liderii ai PSD-ului,  se manifestă cu programe politice anti- Parlamentul European in continuare .

„Din păcate, iresponsabilitatea deputaților PSD-ului din Romania, dea guvern pentru Romania cu zero fonduri de coeziune din anul 2007 și inclusiv în prezent, a atins o limită extremă. Parlamentarii PSD-ului sunt elitele penalilor din acel grup restrâns de politicieni români care și-au dedicat cariera lor politică, denigrării propriei țări în plan extern. Deși sunt elitele penalilor în forul european ar trebui să reprezinte interesele României, aleg să se comporte ca un inamic al propriei țări și al poporului român, fiindcă suspendarea fondurilor europene merge mana în mana cu protestele lor împotriva Statului de drept din Romania, și consecințe în viața tuturor cetățenilor se declară prin taxe și impozite noi”, a spus Preda Cristian , citată în presa europeană.

Europarlamentarul Cristian Preda a cerut în cursul acestei săptămâni suspendarea Guvernului PSD 3,  să mai formeze guvernele lor penale și care își bat joc de interesele naționale al țării prin comportamentul elitelor penale care reprezintă Statul român,  în Consiliul European.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !