LIDERII PARLAMENTULUI EUROPEAN , CER IN CONTINUARE RETRAGEREA GUVERNULUI PSD DE LA GUVERNARE

Liderii europene și unele ambasade cer , demisia Guvernului PSD 3, care nu are mandat politic din partea alegerilor europene să formeze alt guvern de penalii în fruntea unui stat european. Europarlamentarul Cristian PREDA , cere suspendarea Guvernului PSD 3 care este făcut din laboratoarele PS-ului si alte entități private, pe persoana fizica a liderii penalii de azi de la guvernarea lor personală.

 

 

Listele PSD si ALDE pentru formarea noului Guvern sunt liste pline de penalii noi si vechi pentru desemnarea unui Guvern al penalilor. Protestele de starda, sunt văzute de catre liderii europene , un act direct pentru  apărării  și consolidării democrației directe, astfel încat, penalii sa nu aibă drepturi politice in fruntea Statului roman.

 

Referitor la unele comunicate de presa, europarlamentarul Cristian Preda, in Parlamentul European, cere alegerile anticipate, si suspendării drepturilor majoritati parlamentarilor penali sa desemneze alt Guvern al penalilor. Schimbarea politica este un act legitim și o dovada politica ca actuala  majoritate parlamentara nu are un Program de guvernare care sa aducă masuri si reforme economice si generează multa ura împotriva proprie lor guvernării si mai ales instabilitate interna.

În opinia europarlamentarul independent, niciun partid si politician nu are voie sa afecteze afacerile politice interne si interesul național, si sa guverneze pe persoana fizică, din multe considerente politice loale.

Pentru că  Cristian Preda,  numai în anul 2017, a adus României, peste 20 de miliarde de euro, din fondurile de coeziune si care acum romanii din mediul rural, au facturi mai mici si apa potabila, canalizare si infrastructura de drumuri la nivel european. Cristian PREDA a informat pe liderii europeni ca Romania are nevoie de un nou Guvern stabil si care sa respecte angajamentele post-electorale, astfel majoritatea parlamentara cu clica lor de eurodeputatii care dezinfomeaza presa externa, si nu abia in 10 ani, de zile , au realizat un raport de tara.. Românii au incredere in  Cristian Preda în Parlamentul European pentru ca produce rapoarte de tara si proiecte eruopene, care in esenta depinde de politica Executivului, sustine Cristian PREDA, presei din cadrul Parlamentului Europei.

Potrivit liderului delegației Partidelor de centru-dreapta la Parlamentul European, considera ca  Cristian Preda este român demn si apară valorile europene si a trims acasă,  in Romania, miliarde de euro, ceea ce  a făcut lobby pentru politica comuna agricolă și dezvoltare , care în esență sunt rapoarte europene foarte bune,  a încrederii primite din partea oamenilor”, și uni liderii ai PSD-ului,  se manifestă cu programe politice anti- Parlamentul European in continuare .

„Din păcate, iresponsabilitatea deputaților PSD-ului din Romania, dea guvern pentru Romania cu zero fonduri de coeziune din anul 2007 și inclusiv în prezent, a atins o limită extremă. Parlamentarii PSD-ului sunt elitele penalilor din acel grup restrâns de politicieni români care și-au dedicat cariera lor politică, denigrării propriei țări în plan extern. Deși sunt elitele penalilor în forul european ar trebui să reprezinte interesele României, aleg să se comporte ca un inamic al propriei țări și al poporului român, fiindcă suspendarea fondurilor europene merge mana în mana cu protestele lor împotriva Statului de drept din Romania, și consecințe în viața tuturor cetățenilor se declară prin taxe și impozite noi”, a spus Preda Cristian , citată în presa europeană.

Europarlamentarul Cristian Preda a cerut în cursul acestei săptămâni suspendarea Guvernului PSD 3,  să mai formeze guvernele lor penale și care își bat joc de interesele naționale al țării prin comportamentul elitelor penale care reprezintă Statul român,  în Consiliul European.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!