JUSTITIA NU ESTE DE LOC INDEPENDENTA DE FACTORUL POLITIC

2018, Romania nu are nicio Justitiei independenta si mai ales de sparariei puterilor politice si care se leaga de buna functionare a sistemului de justitie. Toti cei care se leaga pe nedrept de procuratura sunt persoane incompetente. Schimbarea legilor Justitiei permite infractorilor de la toate partidele politice sa nu fie sub ancheta judiciara. Boala penalilor sa extins si in lupta anticoruptiei sa nu mai prevada de loc, azi la guvernarea PSD. Coruptia este tot mai mare si saracia relativa face victime tot mai multe in Romania. Legea de organizarea procurorului prin protocoalele au fost facute in numele Guvernului cu statul paralel si ale persoanele publice trebuie amendate si scoase din schimbarea referitoare la modificarilor Codurilor Penale si legea 304.307, 207/206,2004, astfel codul penal cel mai nou sa fie armonizat cu jurisprudenta . Un Cod penal, in varianta PSD-ului este egal cu guvernarea aceasta proasta, si problemele sunt tot mai grave si persista, prezentate in sistem, deoarece procurorii au devenit foarte usor, slugile penalilor sub un regimului totalitar si care lupta tot mai agresiv impotriva democratiei.

Toate legile noii ale Codurilor Penale si COdul Civil, a fost trase cu un turn de acte de coruptiei din nou pe masa Guvernantilor PSD, pentru ca nu exista de loc un fenomen politic decent si care opinia publica, sa se bezeze pe beneficiarii ai beneficilor si deciziilor in pacea judecatoreasca si pacea sociala din partea tuturor guvernatilor.

Conceptul Legilor Justitiei sunt  in pericol,  ieea ca este nevoie de mai mult ca oricand de retificarea statului de drept si consolidarea proceselor penale . De ce o parte explica ca nu este contectata  cu un raport intern si ca in Romania 67 la suta dintre procesele penale si alte complete, dureaza peste 20 de ani de viata juridica. Informatiile si date, privind legile justitiei si Legile statului de drept astfel inca doar pe unele programe apare sintagma Justitiei Sociala? care tine in cont miliarde de euro si zero reforma judiciara la nivel unui stat european si tanar. Reforma a fost privatizata si risca acum ca statul de drept sa fie amendate in rapoarte cu legile Justitie  europene. Jocurile sunt atat de grave incat va avea efecte destul pe termen durabil, care MCV-ul nu poate sa contribuie la modernizarea completelor de judecata . Anchetele de la Comisia Europeana si Inaltul Comisariat al Drepturilor Omului in vigoare, arata gravele erori judiciare ale Guvernelor toate ale PSD-ului rpin actuala Coalitiei Toxica si guvernare si care nu tine de loc cont de recomandarile de reforma juridica privind adoptarea ca moneda de schimba ale drepturilor si libertatii de expresiei si liberare circulatiei.

Zvonurile politice ridica clasa politica, la numai putere penala pentru ei, toti isi bat joc de interesele Romaniei nu vor consolidarea suvernatititii Legii Fundamentale. si sunt tot mai slabi calificatii din punctul de vedere al dezvoltarea managementului juridic si nu vor de cat putere pe gratis si sa fie tot mai ieftina livrata unui stat roman de acum 100 de ani, si care protesteaza prin coalitia parlamentara impotriva statului de drept prin dihotomia politica de doi lei. Reforma politica se cere sa vina de la 100 de ani, dar inca nu este livrata in conceptul pluralismul parlamentar pentru a produce stabilitate incluziune si reforma in sine a statului progresist.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor