LEGEA FUNDAMENTALĂ VA AVEA NOI PROBLEME

Legea fundamentală va avea noi probleme foarte mari privind reducerea tribunalelor de specialitate care prevedea lupta anticorupţie şi care a demonstra ca statul de drept are o putere de 55 la suta, fata de independenta Justiţiei, şi care nu au fost subordonată clientelei politice de la partidele privat în Constituţia României din 2003.

Legea de revizuire a Constituţiei României, în varianta organelor executive şi legislative comune, din cadrul USL, prevede ca organizarea referendumului naţional, să fie într-o sigură zi, precum o dată cu alegerile europarlamentare programată pe 25 mai 2014, şi nu pentru doua zile.

În Constituţia României, în forma finală, a fost adoptate foarte multe articole de comisiile de revizuire din cadrul Parlamentului, fără că opoziţia parlamentară să fie prezentă sau cetaţenii romani  cu drept de vot, la  dezbaterile de revizuirea a Constituţiei pentru a-şi susţine amendamentele romanilor şi ale Comisiei de la Veneţia.

 

Actuala majoritate parlamentară de 90 la sută, au înnebunit de câtă putere prevede actualele partide la guvernarea României, care au adoptat foarte multe amendamente în Parlament, pentru ca revizuirea Constitutiei, să prevadă mai multe privilegii parlamentarilor în viitor, şi  funcţia de preşedinte să nu mai are nici-o valoare fundamentală în politica externă ale României.

 

Amendamentele ale actualei majoritaţii parlamentare de 90 la sută, prevede ca preşedintele de ţară, să nu mai fie, ca în toate ţările din clubul Uniunii Europene, dar să facă politică pentru clientela politică privată.

Alt amendament al USL, mai arată, că puterea executivă va fi exercitată de prim-ministru, şi puterea legislativă să fie reprezentată de către Guvern. Judecătorii de la Consiliul Superior al Magistraţilor, precum CSM, să nu mai prevadă de tribunale speciale, precum DNA.

 

Care nimeni nu are dreptul din afara sferei politice să aibă dreptul să numească sau sa se amestece peste aceste trei puteri ale democraţiei, decât numai puterea executivă care va fi şi Şeful Parlamentului.

 

Noua Lege fundamentală, va fi aprobată de cel mai mic număr de romanii cu drept de vot, precum sub 5 milioane de alegători, deoarece romanii nu mai au încredere în aceste partide private, care au vândut ţara nostră la cele mai mari crize economice şi sociale, pentru creşterea datoriilor externe şi pentru ca politicienii sa fie tot timpul de asupra legii, având numai super imunitate parlamentară în reabilitarea Legii fundamentale şi împotriva statului de drept.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “LEGEA FUNDAMENTALĂ VA AVEA NOI PROBLEME”

  1. whlpjpr spune:

    whlpjpr

    LEGEA FUNDAMENTALĂ VA AVEA NOI PROBLEME | ZiarulViitor.ro – Stiri – Adevar – Ratiune – Dreptate

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro