LEGEA 14/2003 SPUNE MULTE SI TREBUIE APLICATA SI NU MODIFICATA

Legea 14/2003 spune că „un partid care militează împotriva statului de drept poate fi dizolvat”.Un partid mai poate fi dizolvat și „când partidul urmăreşte alt scop decât cel care rezultă din statutul şi programul politic ale acestuia”

Pesediștii au dat legea care ar trebui să-i scoată în afara legii. Si, Guvernul ca noapte si ziua nu vrea sa guverneze asa cum sau angajat in campania parlamentara.  de loc. Guvernul face uz de prea mare majoritate parlamentara din Romania, pentru ca politicienii si vanzatorii  tara sa fie ca hotii, la guvernare si sa puna labele pe independenta si suveranitatea drepturilor omului. 

Toate propunerile de modificarea si organizarea legilor justitiei sunt cea mai grea si lovitura, pentru lupta pentru putere mai inalta si incercare de subjuare a justitiei, procurorilor si judecatorilor. Din tot acest scandal cu iz in mafiei politica la pachet, confirma clar ca modificari de genul si tipul PSD ptr clientela selectiva, prin marele Vataf de munte, vrea sa controleze politic tot mai bine sistemul judiciar si toti angajatii si control politic mai periculos asupra CSM-ului.

Monstrele politice din urma guvernele PSD din trecut, cand dosarele erau lustruite la comanda politica de dosarele de coruptiei publice din contractele cu infrastructura de drumuri si poduri, si se face  comenzii prin intermediu partidelor de politicienii penali, care sunt tot produse politice expirate si care nu vor sa aiba de loc experienta politica dupa programul lor de guvernare politica din alegerile din 2016.

Sub numele Guvernului PSD si ALDE  au publicat tot felul de decizii guvernamentale care au caracter de lege publica, intr- o seara, noapte, ca hotii penalii, proiectele de modificarea legilor justitiei 302/2004,303/2004, 317/2004, fara avea o dezbatere public organizata in cadrul Parlamentului sau la Palatul Victoriei, astfel incat se vrea sa se distruga sistemul judiciar din Romania cat mai repede, dupa ce procurorii si judecatorii au peste 50 de dosare pe zi la Tribunalele din tara. De ce se ridica tot mai multe semne de ingrijorare publica despre ce modificari politice corupte si care rasa politicienilor penalii se joaca dea guvernarea  lor personala si cu multa populism ieftin , incalca tot mai mult demnitatea procurorilor si judecatorilor, prin reforme politice foarte lipsite de viziunii si divizarea sistemului judiciar in tricameral al politicienilor ultra producerea de actele de groasa coruptiei si impotriva reformei sistemului judiciar din aceasta tara.

 

Dupa 20 de ani mai bine, acum, PSD, si ALDE, vor sa incalce anumite tratate internationale , pentru a calca cu bocancii in picioare din punct de vedere politic, asupra caruia  sa fie un filtru de control al celor care chiar muncesc, fata de politicienii politici in domeniul lor de guvernare. Au fost introduse modificari la cheremul politicienilor penalii cu dosare grele de coruptie, care ei sa fie expresia sistemul de justitie si mai ale se vrea izolarea si excluderea Romaniei din marile foruri in libertatea fundamentala si drepturilor omului, in materie de justitia libera . Cu toate acestea, Guvernul PSD, are o noua alternativa politica de guvernare sa aduca mai aproape un guvern al politicienilor penalii in continuu si politia politica in procesele sale de guvernare si mai ales in domeniul guvernamental. Romania nu trebuie sa fie sub controlul partidelor politice de cea mai slaba calitate politica, in materie de prestari servicii publice de guvernare. Deciziile Guvernul sau, nu sunt votate de romanii , care au vota la urne si au aruncat cu stampila impotriva unui Stat de drept sa fie din sediile PSD-ului, sub guvernarea Statului Roman.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !