Laura Codruța Kovesi trebuie să rămână la conducerea acestei instituții, si

 

De ce avem nevoie de politica anti-coruptiei europeana de dezvoltarea si cooperarea dosarelor penale cu iz de clanuri politice mafiotice. Intregul scandal de la inceputul anului 2018, cu procurorii penali si politicienii penali mai penalii de cat procurorii, au contribuit la distrugerea statului de drept. Romania, cand a aderat la Uniunea Europeana si cu statele sale membre sunt pentru combaterea coruptiei publice din servicii si achizitiile publice, care erau un drept european pentru a servi masa la un loc cu toate statele europene. In anul 2007, Romania pe domeniul anti-coruptiei a lucrat pentru distrugerea clanurilor de gherila din sfera publica la nivelul clasei politice, pentru 5000 de dosare penale.Laura Codruța Kovesi trebuie să rămână la conducerea acestei instituții, si trebuie sa vina cu un program serios , privind combaterea si modernizarea luptei impotriva coruptiei politice si eradicarea saraciei pe scara larga. Programele pentru lupta coruptiei sa contribuie la distrugerea clanurilor de gherila politice, care folosesc servicii si interesele publice, pentru promovarea coruptiei si politicienii penali, mai mult de cat penali. Romania din partea statului de drept, si astfel, de proiecte pentru distrugerea focarelor de coruptiei, este sa aiba un plan, un obiectiv si lansarea mecanismului de cooperare pentru lupta antic-coruptiei, de ce, pentru ca va ramane DNA centru, cu fara fonduri europene si donatorii pentru combaterii coruptiei in domeniul public si achizitiilor publice si nu numai.

Uniunea Europeana s-a angajat ca donator de resursele financiare si tehnologice, pentru a elimina saracia si saracia externa din Romania, dar partidele politice, actori politic, si alte lichele politice, au contribuit la distrugerea industrie economice, resursele umane, prin bani mai putini si sero locuri de munca ca la nivelul european.

Directia Nationala Anti-Coruptiei sa vina cu obiectivele de dezvoltare ale coruptiei publice, cooperarea cu parteneri externi, cu elitele politice, reprezentand obiectivele sale prioritatare pana in anul 2020. Coruptia in Romania nu a fost de loc la guvernare pe sfera politica ia dateaza de cand clanurile mafiotice au dezvoltat infrastructura  de penali din toate domeniile publice sa nu aduca la raport cazuri importante de combaterea coruptei si saracia externa in curtea Romanie.

Piatra de temelie a fost distrusa cu sloganul privind Anti-coruptia din Romania, iar donatorii sau expertii in combaterea coruptiei nu mai au de loc incredere ca se lucreaza la mecanismul si cooperarea dosarelor grele de coruptiei din zona publica, sectorul privat, nu pentru a distruge mediul de afaceri, si pentru ai privilegia pe oameni de afaceri externi impotriva oamenilor de afaceri din Romania.

Sefii DNA trebuie sa vina cu rapoarte si programe pentru combaterea coruptiei deoarece s-a angajat sa se mobilizeze toate resursele umane si financiare, pentru dezvoltarea coruptiei si combaterii coruptiei si astfel de saracia publice si private, arunc inclusiv prin prefacerea luptei pentru politica coruptiei la sona subdezvoltare si crestere a gradului de combaterea coruptiei de orice fel.

Nu are cum sa revoca s-au sa desfiinteasca DNA, actualul Ministrul al Justitiei, intrucat presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea procurorilor DNA si in general de la toate parchetele.. Festivalul penalilor prin guvernarea dosarelor penale de la majoritatea politicienilor penali si astazi, la regimul providenta al penalilor, este ca nu trebuie sa mai fie DNA un partid politic sau structura politica de anti-coruptiei. CCR a aruncat bomba privind scaparea lui Dragnea, Tariceanu de alte dosare penale si sunt cele mai noi oferte politice la alegerile europene si fundamentale din anul 2019. Parlamentul nu trebuie sa faca politica selectiva pentru a scapa pe penalii din toate partidele politice de fapte grave penale si nu numai, si trebuie sa lasa Justitia din Romania sa fie libera si independenta de toate clanurile politice penale din toata tara.

wwww.ziarulviitor.ro

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!