LARGIREA CONCEPUTUL DE PENALII PRIN NOI PARTIDE POLITICE PE SCENA POLITICA IN ROMANIA

Este o veste foarte bune cand apare noi partide politice pe scena politica in Romania, dar largirea romanilor in viata publica si simultan cu dreptul la vot, este bine venita. Partidele politice cele vechi si lipsite de modernizare sau cele noi partide politice ce S-au inmultit de indata cu slaba guvernare democratica ar trebuie sa ofere egalitate de sanse tuturor romanilor sa vina in reprezentarea statului roman, la alegerile europene, parlamentare si locale si de stat. Boala penalilor si penalelor si bolnave de prea multa putere politica si afaceri cu statul roman, este un diagnostic tot mai mult intalinit in formele si monstrele oamenilor.

Promovarea interesele persoanele ale actorii, politicienii romani si partidele politice personale, si mai ales comportamentul lor masiv asupra aparatului de stat aparut pe fond maranaie si toate zoaie, politice care nu stiue sa lucreze de loc in sectorul privat, poate indica probleme tot mai grave ale unei tarii sub dezvoltate pe la capitolul economiei si infrastructura sociala care este tot mai zero.

Facebook
Google
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
Twitter
A

Copii penali si acum la guvernare sunt expertii in egalitatea penalilor si masculinizarea si feminizarea afacerilor publice , pentru viitoarele forme politice ce tot apare in viata si cadrul sistemului politic din Romania . Este specializarea lor sa nu faca proprietate privata serioasa de tara si mai exact sa contribuie la exploatarea saraciei si coruptiei si prin multa prostitutiei politica si exonomica la toate nivelurile si grupurile sociale . Romania are tot mai multe probleme si are nevoie si trebuie sa avem tendinta de a consuma calitatea politica pe baza de rezultate si nu vorbe si atacuri directe la persoane publice ce nu au nicio valoare politica. Este bine, ca tensiunea politica este tot mai mare si adversa, are tot mai multe persoane preocupate de conducerea tuturor organizatiilor ale statului roman, dar trebuie sa ofere in primu rand , obiectivitate, transformare, modelare si nu abuz de putere masiva in a influenţa unele corpuri si norme juridice . Romania prin toate partidele politice cele 300 nu au fost in stare sa genereze un nou Parlament pus pe fapte mari si un Guvern sa nu devina sluga politicienilor penali din toate ideologii, si care se manifesta tot mai periculos prin tot feluri de lacomie si probleme tot mai des intalinite la milioane de romani .

O lupa politica prin rotativa politica si dimensiunea consumata prin Piata Universitatii ce reprezinta un loc public al protestelor politice si sociale, ar trebui sa reprezinta si o noua alternativa politica impotriva si combaterea partidelor politice ce au numai discursuri politice mincinose, nu isi onoreaza absolut de loc promisiunile electorale sint doar forme grave de manipulare ce distruge si da foc la tara. Atacurile politice intre toti liderii politice sunt nimicuri, sunt jocuri politice tot mai ieftine pentru a atrage atentia pe romani de la lucrurile serioase.

Abuzul de putere in avantajul celor care reprezinta puterea politica este legatura dintre abuzul si influenta politica ce se manifesta in cadrul probabil ca te intrebi de ce apare atata rautate si numai rebuturi politice sunt pe borcane de oferte politice pe toate strazile, bulevardele si in zona online. Sunt tot mai multe motive ca nu trebuie sa avem liderii politice care au prea multa diplome cu studii superioare, pentru ca devin un pericol pentru toate sistemele sociale, si vor numai banii si faima si mai ales vor elimina din start, calitatea politica de la firul ierbii. O sa fie mai rau, cand ai dea face cu astfel de liderii politici care nu au muncit de loc in viata lor si nu stiu de loc sa trateze cu norma intreaga, toate gravele probleme ce sunt in inventar de probleme grave, de la lipsa de infrastructura in spitale regionale, de la atragerea fondurilor europene de coeziune ce avem nevoie pentru politicile publice in ridicarea de bunuri publice ce nu au fost niciodata extinse in afara politicilor legate de agenda publica

Programele electorale si partidele politice in primul rand, nu trebuie sa aiba efect duretic, ceea ce insemna ca a doua zi apare ciuma si dureri sociale si alte traume sociale si economice. Piata Universitatii trebuie sa devina un loc unde oamenii sa isi spuna problemele de la lipsa locurilor de munca sau locuri de munca tot mai proste si cu cele mai mici venituri pentru europeni dar trebuie sa fie un loc ne cenzurat de forta statului roman.

Sitemul politic este tot mai nervos si face prea multe avorturi si milioane de romani devin tot mai nesiguri pentru nevoie lor sa isi combata efectele nedorite ale sistemului publice ce patroneaza toate lipsurile si incomoditate si alte forme de putere de discriminare in forma legala. Mutarea si lipsa de banii europeni pentru dezvoltarea si rezolvarea probleme ale romanilor, este conceputa ca de fapt nu se face nimic si se declarara ca vine schimbarea politica, doar pentru cei care vor sa fie la putere in Executiv si Parlament si alte Agentii de stat care au clientela politica tot mai bine consolidata sa nu deserveasca grantiele de binefacere, astfel nu isi fac de loc munca pentru ce sunt platiti cu locuri de munca si care au state de plata in numai mii de euro, venituri pentru o luna .

Este important ca romanii sa aiba si sa se bucrure se astfel de liderii politici cu mare viziune si misionari is egalitatea de sanse in politica statului de drept care cei care au avut parte de abuzuri in forma juridica si politica sa nu mai au parte de astfel de tratamente diferentale in Romania.


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.