LANSAREA DE NOI PROTESTE DE STRADA IN BUCURESTI

Lansarea de noi proteste de strada în Bucureşti, pentru actuala majoritate parlamentară de 90 la suta, în frunte cu Victor Ponta de la PSD şi Crin Antonescu de la PNL din cadrul USL. Protestatarii vor protesta în număr mare pentru ca actuala putere executiva şi legislative comune din cadrul USL, sa aducă acum programe legislative, privind dezvoltarea şi creşterii economice şi sociale în luna ianuarie 2014, şi nu în luna mai, când milioane de romanii cu drept de vot, nu vor să mai vină în număr mare la secţiile de votare, unde au domiciliul stabil, prevăzut în legea electorală.

 

Protestatarii vor protesta împotriva, că nu sunt de acord cu legea amnistie, care va fi inclusă pe ordinea de zile, la deschiderea noii sesiunii parlamentare din luna viitoare.

 

Manifestaţii nu sunt de acord cu modificarea codului penal care prevede, alte noi privilegii la cel mai mare număr de mandate de parlamentarii din cadrul USL şi care sunt împotriva României pentru romani. Partidele din cadrul USL, precum PSD şi PNL şi alte partide private şi mai mici, vor să reabiliteze o nouă constituţie împotriva statului de drept.

 

-Nu dorim Parlament ,,organ suprem” cum visează Constituţia propusă de USL.

-Nu dorim modificarea prin reducerea electoratului de la 50 la suta, plus un, la sub 30 la suta, asa cum prevede revizuirea constituţiei, din partea partidelor private de mai sus.

 

-Dorim Avocatul poporului independent şi competent şi să nu fie cea mai mare sluga a tuturor partidelor private din Romania, care veghează numai pentru inventarea de noi taxe şi impozite, pentru reducerea numărul de noi locuri de munca.

-Dorim locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure, şi să nu mai fim sclavii în propria noastră ţara, prin multa muncă la negru, asa cum prevede programul economic şi politic din partea actualelor partide de la guvernare.

 

Ca urmare a tuturor actiunilor guvernului şi parlamentului, care îşi menţine o politică agresivă, la adresa puterii presei libere din României, pentru ca organele de presă, să fie subordonate direct de către un patron politic, protestatarii cer imediat demisia, pentru actuale puterii legislativă şi executive proprii din partea USL.

Protestatarii, consideră că prin toate actiunile impuse în ultima perioadă, acest guvern, în frunte cu premierul sau, s-a discreditat complet, având exact o politică externa, împotriva instituţiilor internaţionale care sunt parteneri de încredere ai României.

De exemplu:  CCR  a respins în unanimitate  proiectul legii descentralizării privind divizarea regiunilor de tară, pe care guvernul Ponta şi-a asumat răspunderea, care era anticonstituţionale şi neavand o constitutie moderna.

Mitingul, va fi organizat în fata Palatului Victoriei, unde este sediul guvernului, în data de 18 ianuarie 2014, începând cu ora 15.00-18.00, şi se estimează un număr de 5000 de persoane, potrivit comunicatului de presa.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “LANSAREA DE NOI PROTESTE DE STRADA IN BUCURESTI”

  1. Jos regimul USL!!! spune:

    Jos regimul USL, care promovează cresterea problemelor economice şi nu are nici un pic de respect, faţă de romani care i-au votat, pentru toate partidele din cadrul USL, care prevedea o noua schimbare politică şi de fapt, aduce numai probleme tot mai mari.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.