LANSAREA CAMPANIEI ELECTORALE DE PROMOVARE A POLITICĂ

Lansarea campaniei electorale de promovare a alegerilor europarlamentare din 25 mai 2014, în România s-a lansat din partea tuturor partidelor politice şi parlamentare, pentru dezvoltare de programe politice durabilă, politice economice sau alternative economice şi sociale, pe o perioadă nedeterminată.

Toate partidele parlamentare de pe arena politică europeană, au intrat în cea mai mare campanie electorală, privind puterea lor politică, după alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, pentru o alternativă politică la Romania.

 

Campania pentru europene din Romania, a fost lansată în prezenta liderilor europeni şi liderii politici de la toate partidele centrale şi locale, şi mai ales de actuali europarlamentari romani care mai vor un alt nou mandat de reprezentant al României, pentru Parlamentul European.

 

Guvernul al României, împreună cu alte partide de pe lângă guvernare şi parlamentare, vor asigura, împreună cu grupul de observatorii europeni din partea mass-medei, organizarea şi desfăşurarii campaniei electorale pentru alegerile europene, fiind promovat de către toate instituţiilor de sub guvernarea PSD-ului, să fie promovate pe un program european de bază, care vor include informarea romanilor, despre ce reprezintă alegerile şi care este obiectivul politic.

 

Campania electorală din partea unor liderii politici, a început să curgă în spaţiul public, cu multă mizerie politică şi ameninţării la electoratul roman, confirmând că aceste partide sunt pline şi goale în programe politice şi economice în continuare.

Pentru anul 2014, partidele de centru-dreapta, vor avea în vedere construirii polului de dreapta, procentele obţinute de către partidele de dreapta, vor alcătui, o nouă orientare politică mai dezvoltată şi extinse pe arena politică europeană, după validarea alegerilor electorale de către România.

Romania niciodată din partea romanilor nu a fost votată în cei 25 de ani, pentru regimul politic cu fără locuri de muncă şi cu indexarea sărăciei la maximum, confirmă alegerile europene, unde prezentă romanilor cu drept de vot, va fi foarte mare, pentru eliminarea fraudări alegerilor europene de către vânzătorii de ţară de la partidele private şi cu fără viziuni politice şi economice.

Ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro