LA PSD 30 LA SUTA SI ALDE 30 LA SUTA SI ZERO INVESTITIIN PRIVATE SI PUBLICE

 

Cu un PSD de 30 la suta la ALDE 30 la suta, fictiv este mai fericit sa nu guverneze de loc, pentru dezvoltarea tuturor investiilor publice si private, pentru calea ferata, poduri europene si alte obiective strategie ale economiei de dezvoltarii, astfel incat rata somajului este tot mai ridicata de peste 20 cifre si face ravagi si distruge mii de familii din Romania. Proasta guvernare din Guvern sa mutat la Parlament iar investitorii sare la gatul Guvernului PSD/ALDE, deoarece nu se ocupa de loc de Programul de guvernare si despre marile probleme ale economiei cu astfel de slaba crestere economica de sub 1 la suta, in anul 2018. Programul de guvernare al coalitiei PSD/ALDE se ocupa cu Legile Justitiei, insa investitorii straini nu vin de loc in Romania, din cauza actualii guvernanti. Romania este tot mai lovita in plin de mediul de afaceri care este tot mai slab pregatit pe piata fortei de munca si macroeconomice si nu sunt de loc semnale ca ar fi progres ca ar fi nevoie de noi investitorii semnificative la zona de infrastructura si de dezvoltare.

Intructat, fiind unele date oficiale despre cresterea economica in Programul de guvernare, iar increderea este tot mai slaba si investitorii si lucratorii romani nu vor sa lucreze de loc pentru mai multe investitii in domeniul energiei, calea ferata si fondurilor europene. Cu o rata a somajului foarte mare din anul 2009, si pana in prezent, se mentine si creste foarte accelerat in randul persoanelor cu studii superioare, unde veniturile pe cap de locuitor a scazut cu peste 500 de euro . Guvernatii nu vor proiecte regionale si dezvoltarea economica in mediul urban , astfel se duce Guvernul PSD/ALDE prin tara sa vada cum sunt milioane de romani sa vada ca nu au de loc resurse financiare(bani), pentru a  cauta un loc de munca mai bine platit in Diaspora ? Si refuza sa lucreze pentru penalii tigani si ciorile  nespalate de la guvernarea actelor de coruptiei in serviciilor publice.

 Romania a fi mai bine guvernata sa nu aiba de loc Guvern din zona partidelor politice cu astfel de Programe de guvernare periculoase si create de companii straine, deoarece nu isi noreza de loc promisiunile electorale si dezolta haos si masurile fiscale tot mai nocive asupra unui economiei de piata libera,  de lipsa de locuri de munca noi si care cere in fiecare zi de zi, proiecte economice si ajutoare sociale sa existe in mediul rural unde patrunde cea mai mare boala a coruptiei si saracia din toate masurile populiste ale penalilor din partidele fictive, si care au miliarde de euro de la bugetului de stat, sa nu guverneze nicio zi pentru  milioane de voturi primite de la milioane de romani.
Cica sunt investitorii din Programul de guvernare, iar problemele romanilor sunt tot mai crude, nu exista de loc Consiliul Concurentei sa opreasca scumpirile de la raft si cresterea somajului tot mai ridicata. Politicienii penalii ale mediului politic din partea actualei clientelei selective se concentreaza pe ideea cum sa fie exclsusi alte milioane de romani de pa campul muncii? De cand a venit Guvernele PSD/ALDE temele lor erau guvernata acum sa puna sistemul judiciar sub lamele penalilor. Si marile firme care incaseaza miliarde de euro, din politica economica pentru rezolvarea mediului de afaceri si crearea de noi joburi profesionale pentru milioane de someri din aceasta tara. 2017, pentru anul 2018, nu miroase de loc a nevoia de a face centre de afaceri sustenabile in Romania, nu exista de loc 100 de companii mari cu peste 3000 de locuri de munca in piata economica din Romania. Guvernul nu vrea politici publice pentru sa existe proiecte regionale, spitale, centre de afaceri, milioane de noi locuri de munca, iar pentru un kilometri de autostrada trebuie sa se schimbe 10 guverne astfel incat sa vedem o infrastructura pe fonduri europene. Lipsa de investitii noi si constructie in obiective din politici publice in tara atrage o serie se lipsuri si care se vad pe cap de locuitor.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !