CINE VREA UN NOU GUVERN NU POATE SA ADUCA O ALTA GUVERNARE

Referitor la lipsa unei tronson politic de dreapta care nu exista infrastructura politica mare pentru sa formeze un nou Guvern in jurul partidelor de dreapta. Guvernul PSD si actuala putere legislativa isi va ridica puterea politica tot mai bine la guvernare deoarece asa zise partide politice de dreapta nu are acum Romania pentru ca nu exista o oferta politica electorala serioasa si un Program politic sa genereze oferte politice la alternativa politica a partidelor de stanga. Avem peste 400 de sondaje de poll care circula pe arena politica centrala si care indica ca PNL nu se afla mai sus de cat PSD, find cotat in jurului de 20 la suta. PSD a pierdut trenul din Gara de Nord, din cauza ca a promovat jucatorii penali si care au generat multa instabilitate guvernamnetala si mult circ politic.

Pentru PNL, care nu are cum sa vina asa de repede la guvernare si butoane politice si cum sa genereze alegerile anticipate, pentru ca nu are de loc numarul de mandate in Parlament, sa produca o noua majoritate parlamentara sensibila. Pentru eliminarea Guvernului PSD-ALDE, de la propria guvernare , este una pentru o guvernare mai dreapta. Cu toate ca, Guvernul PSD si isi aduce aminte de la matca,ca au adoptat decizii tot mai inspirate au constat grav pe liderii politice care au adoptat anterior alta forma de guvernare turismului electoral.

Consens politic si pentru caderea Guvernului PSD nu exista de loc si va reduce capitaulul electoral al dreaptei politice pentru ca elitele politice din sistemul politic Romanesc, au uitat cum sa faca politica sa devina formidabila si cinstita cu capitalul politic de dreapta. Pentru prima data in casa politica PNL nu prea are de loc viziune politica adica proiect politica de formarea unor aliantei pro electorala de centru dreapta, crestin democratic, democratic liberal dreapta, in jurul careia sa dea nastere la un nou pas politic pentru alte lucruri si obiective politice.Formarea unei afaceri politice noi este extrem de mult de facut.

Gabrieala Firea vindeca capitatulul electoral la PSD si al Romaniei este singurul lider politic care mai realizeaza ceva in aceasta tara. Ea este o alternativa viabila si corecta din punctul de vedere politic cu o alternativa politica credibila si durabila. Criza politica, nu mai poate fi pusa in aplicare asa cum a fost in anul 2017 si pentru 2018, cand milioane de romani veneau in starda si aveau dreaptate sa protesteze pentru indexarea puterii de cumpararea si combaterea coruptiei publice si rpivate pe buna dreptate. Politicile livrate nu sunt proiecte publice adoptate si agreate chiar de liderii politicii de la PNL, pentru ca nu mai merge cu prosteala si manipularea grosolana si vorbe goale. PNL trebuie sa croieasca proiecte politice si sa nu mai taie bursele de merit si bursele sociale de la studentii, pentru ca nu asa se vinde la guvernare si sa pui labele penale stabilirea si pe interesele tarii. Circ politic nu mai creeaza nimeni in Parlament, avem partide politice care nu mai au viziune si rafturi politice si pastile de aruncat pe strazile mari din toata Romnaia. Electoratul de dreapta va avea o problema politica pentru ca nu stie sa faca Opozitiei politica, de dreapta si cu toate aceastea, ca are intelectualii care muncesc mult in alta zona publica si au zero venituri.

Nu sunt oameni de afaceri sa salveze pe PNL sa ramana primul partid politic din Romania, tinerii voteaza cu dreapta politica, pentru ca nu au de loc locuri de munca serioase si moderne, iar electoratul de dreapta se afla la cote mici de indexare a nivelului de trai. Cresterea nivelului de trai si infrastructura tarii sa devina un obiectiv si in securitatea sociala, ar putea mai indexa credite valutare si politice la partidele de dreapta. Forta politica, nu exista si fiecare partide politice sunt prea multe la scaderea demografica a populatiei si care sunt peste 10 milioane de romani care muncesc in afara tarii, din cauza tuturor partidelor politice care au guvernat in 30 de ani, numai in numele lor, cu fara imputernicire politica din partea milioane de voturi active. La guvernare va fi stabilitate politica si Guvernul PSD, va fi mai puternic si mai nou daca vine cu elite politice moderne si care sa ofere functii publice pe merite si nu pe pile politice.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro