LA GUVERNARE DE MULT TIMP CU FARA REZULTATE MARI

 

Nu avem cresterii si dezvoltarii economice de cresterea numarului de locuri de munca, de buna calitate si sigure, în patru ani de creștere coruptiei si sarăciei severe neîntreruptă, înepând cu 2012 și până acum. In plus, Guvernul Ponta 4, pretinde ca se simite, la guvernare si dar se simte numai la partidele de la guvernarea personală, care sunt rupte de realitatea economica reală si viabile. Deci, Romania, din toate cele 28 de state ale Uniunii Europene, nu are cresterii economice, de generarea de locuri de munca noi, de cresterea investitiilor, si are cresterea inflatiei, somajului la cel mai mare numar in zona persoanelor active, dar foarte mare in zona cu fara asigurari de protectie socială, si calificare oamenilor pe campului muncii, deoarece guvernarii PSD, nu aduce in continuare banii europeni, in tara pentru cresterea locurilor de muncă, din fondurile europene, daca nu ii place sa munceasca la dezvoltare de investitiilor in infrastructurii de ridicarea nivelului de viata.

Este in continuare o criza economică si socială, care este patronată in exclusiv de marele guvern Ponta 4, şi a platit pe organele din mass-media, cu miliarde de euro, din taxele si impozitele, ale tuturor romanilor, sa nu spună adevarul despre economia natională, care are din noua cea mai mare recesiune economică prin indexarea poverii fiscale si reducerea numarului de locuri de munca, la alb. Nu mai este mult timp ca economia noastră să fie in criza și să îi simțimă efectele negative, pentru persoanele cu cele mai slabe venituri. Una dintre măsurile care au fost luate a fost reducerea numarului de locuri de munca si cresterea afacerilor de coruptiei severe, pentru a fi cea mai mare inflatiei prin prețurile produselor alimentare la cresterea TVA-ului la toate produse.

 

Să nu uităm: acum 4 ani cand guvernele Ponta 4, au promis un milioane de locuri de munca si nu au adus nici 1 la sută, conform ratei a somajului si reducerea investitiilor străine, cu peste 57 la sută, in anul curent. Va fi un guvern antiguvernare si antilocurilor de munca de prima mana, deoarece are multă experienta pentru guvernarea tuturor partidelor private, si zero gandire socială si economică, pentru modernizarea si cresterea nivelului de tari si de speranta de viata in Romania, pentru viitorii tinerii ai României si nu ale partidelor de la guvernarea baronilor de partidele de 1 la sută, dupa rezultatele guvernarii actualei in toata Romania.

 

Pentru guvernul Ponta 4, nu este guvernul României si este guvernul tuturor penalilor care garantează prin actuala majoritatea parlamentară din cadrul Parlamentului, sa nu trimită guvernul lor la munca economică si socială, de care au nevoie peste 17 milioane de romanii cu drept de vot, in continuare. Un nou guvern este un nou program de guvernare prin cresterea investitiilor in cadrul infrastructurii de guvernarea economică si pentru cresterea  nivelului de tari, privind politica de regionalizare economică si progres social, tot mai sus.

 

ZiarulViitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro